Hoe werkt kindsponsoring?

Met kindsponsoring geeft u uw sponsorkind structureel toegang tot schoon water, gezond voedsel, gezondheidszorg en onderwijs. Uw maandelijkse bijdrage voor kindsponsoring is 30 euro; dat is slechts 1 euro per dag. U ondersteunt naast het kind ook de familie en de omgeving. Door alle updates en het contact met uw sponsorkind ziet u hoe uw steun bijdraagt aan structurele verandering. 

Verandert u vandaag nog een leven?
Sponsor een kind!

kinderen

Impact van kindsponsoring

1. Sponsorkind | 2. Familie | 3. Omgeving
Mensen naar zelfstandigheid helpen is de manier om kinderen en hun families uit armoede te helpen. Structurele verbeteringen in het leven van kinderen in nood zijn alleen mogelijk als hun omgeving ook verandert. Daarom is de hulp van World Vision niet beperkt tot het sponsorkind, maar betrekken we ook het gezin en de omgeving. 

Duurzame hulp op weg naar zelfstandigheid

We komen op voor de rechten van kinderen! Kinderen in armoede zijn zo kwetsbaar. Met uw sponsoring geeft u een kind hoop én liefde
Wij maken geen onderscheid naar geloof, ras of politieke voorkeur. Wij willen Jezus' liefde delen met elk kind en daardoor komen we in de meest moeilijke gebieden! We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!

Contact met uw sponsorkind

Begeleid uw sponsorkind naar een betere toekomst

U weet precies welk kind u helpt en waar het woont. U krijgt updates over de ontwikkeling van het sponsorkind en de vorderingen van het project. U kunt uw sponsorkind e-mailen en schrijven en zelfs bezoeken. De sponsoring verrijkt niet alleen het leven van uw sponsorkind, maar ook dat van u. 

Alle iconen

Belangrijk om te weten

Rekenmachine

FISCAAL AFTREKBAAR
World Vision is een non-profitorganisatie en daarom is uw sponsorbijdrage fiscaal aftrekbaar. 

FORMULIER

GEEN CONTRACTEN
U betaalt alleen zolang u wilt. U kunt op elk moment uw sponsoring stopzetten. 

OOG

UW GIFT KOMT AAN
World Vision wordt regelmatig beoordeeld door externe accountants en bezit de CBF- en ANBI-keurmerken. 

Zij zijn al sponsor

"Het is zo waardevol om het leven van een kind te veranderen"

Familie Bos

"Wat ons erg aanspreekt is dat je door een kind te sponsoren eigenlijk de héle gemeenschap helpt. Die benadering werpt duidelijk zijn vruchten af.
En elke keer als er een brief van een kind op de mat valt, maakt ons hart een sprongetje!"

Familie Bos

Mevrouw Naaktgeboren

"Via World Vision sponsoren mijn man en ik Judith van 4 jaar uit Oeganda. We zijn enthousiast over de aanpak van World Vision: het bieden van duurzame hulp voor Judith en haar familie."

Mevrouw Naaktgeboren