Kindsponsoring

Voor ieder kind dat jij helpt, profiteren er nog vier andere kinderen van.

Door de gemeenschapsgerichte aanpak heeft jouw sponsoring 3x zoveel impact.

Met €30 per maand draag je bij aan:

Zelfredzame gemeenschappen

Een zelfredzame gemeenschap

Jouw maandelijkse bijdrage van €30 wordt besteed in het projectgebied. Op basis van de hulp die nodig is werken we aan het verbeteren van de infrastructuur, zoals de aanleg van nieuwe waterputten, scholen of gezondheidscentra.

Persoonlijke relatie met het kind

De ondersteuning van een bestaand kind

Als sponsor kun je schrijven en e-mailen naar jouw sponsorkind. Je ontvangt van ons foto's van jouw sponsorkind en van de gemeenschap waar hij/zij woont.

World Vision

Een lange termijn oplossing

We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van jouw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!

Nancy

Bekijk de video

Bekijk het verhaal van voormalig sponsor kind Nancy

In de serie "Where are they know" blikken voormalige sponsorkinderen terug op hun tijd als sponsorkind. In deze video kun je het verhaal van Nancy bekijken. Zie welke impact kindsponsoring heeft gehad op het leven van Nancy!

Of... Laat je kiezen met Chosen!

Chosen draait de rollen om. Niet jij als sponsor kiest een kind, maar een kind kiest jou als sponsor. In totaal mochten al meer dan 1000 kinderen zelf hun Nederlandse sponsor kiezen! Eén keuze die hun leven, en dat van hun gemeenschap, verandert. 

Chosen

Top 5 meest gestelde vragen over kindsponsoring

1. Ondersteun ik een bestaand kind?

Ieder kind in onze programma's krijgt 1 sponsor. Jij bent dus de enige sponsor van jouw sponsorkind. Het zijn bestaande kinderen met echte verhalen. Je kunt jouw sponsorkind leren kennen door brieven te schrijven of foto's op te sturen. 

2. Wat kost kindsponsoring?

Jij kunt een kind sponsoren voor een vaste donatie van 30 euro per maand. Met 30 euro per maand help je niet alleen jouw eigen sponsorkind maar help je indirect ook 4 andere kinderen in dezelfde gemeenschap. Door onze gemeenschapsgerichte aanpak vergroten we dus jouw impact!

3. Gaat mijn donatie direct naar mijn sponsorkind?

Jouw sponsorbijdrage wordt niet direct aan de familie of het sponsorkind overhandigd. Het bedrag wordt besteed aan het hele project en komt dus ten goede van het kind én zijn of haar omgeving. We zorgen er altijd voor dat uw sponsorbedrag aan drie centrale doelen bijdraagt: Het persoonlijke welzijn van het sponsorkind, de directe omgeving van een sponsorkind en de ontwikkeling van de hele gemeenschap.*

4. Kan ik met mijn sponsorkind schrijven? Is dit verplicht?

Je kunt schrijven en e-mailen naar jouw sponsorkind. Post uit een ver land. Wat is er mooier dan dat! Veel kinderen bewaren de brieven en e-mails van hun sponsor als een kostbare schat. Maar het schrijven naar jouw sponsorkind is niet verplicht.
 

5. Hoe lang duurt het sponsoren van een kind?

World Vision streeft ernaar om 10 tot 15 jaar te werken in een bepaald projectgebied. We werken samen met de lokale bevolking aan een lange termijn oplossing en een zelfredzame gemeenschap. De sponsoring van een kind verschilt per kind.

 

*World Vision stelt alles in het werk om voor zoveel mogelijk kinderen het verschil te maken. Als we voor een project voldoende fondsen hebben ontvangen, komen de resterende bedragen ten goede aan kwetsbare kinderen in onze overige sponsorprojecten.