Een betere toekomst voor kinderen via uw testament

Uw nalatenschap geeft kinderen toekomst

Door World Vision op te nemen in uw testament, kunt u op een heel bijzondere manier kinderen een betere toekomst geven. Een gift uit een nalatenschap aan het werk van World Vision is een hele persoonlijke keuze die past bij uw levensovertuiging, uw geloof, de keuzes die u maakt en hoe u herinnert wilt worden als u er niet meer bent. De gift uit uw nalatenschap zorgt ervoor dat ook de volgende generaties kwetsbare kinderen tot bloei kunnen komen.

Blijvende impact voor kinderen en hun omgeving

U kunt ervoor kiezen uw nalatenschap te bestemmen voor noodhulp, maar ook voor duurzame ontwikkeling. Wist u dat wij met duurzame ontwikkeling bijvoorbeeld zorgen voor schoon drinkwater? Maar zolang er nog kinderen zijn die geen toegang hebben tot schoon drinkwater, tot goede gezondheidszorg en/of onderwijs, strijden wij voor hun rechten. Want elk kind verdient dezelfde kansen. Dankzij de giften uit nalatenschappen kunnen wij het leven van deze kinderen veranderen!

Leonardo is hiervan het levende voorbeeld, bekijk zijn video hieronder!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Betekenisvol nalaten volgens Peter

Toen we Peter spraken was hij met de financiële zaken van zijn broer bezig. Peters broer had tijden zijn leven regelmatig gedoneerd aan World Vision.

“Ik wil de lijn van mijn broer doorzetten, ter nagedachtenis aan zijn visie en idealen. In deze tijd waar vele vluchtelingenkinderen in probleemlanden steun nodig hebben, doneer ik daarom graag een deel van zijn erfenis aan uw organisatie.”

Peter

Met deze schenking helpen we, zoals Peters wens is, vluchtelingenkinderen in nood. Dankzij de gift van Peters broer kunnen we kinderen ondersteunen met traumaverwerking. De impact van de nalatenschap zorgt er dus voor dat zij een nieuwe toekomst krijgen!

Praktische informatie

Voor het vastleggen van uw wensen in een testament kunt u terecht bij elke notaris, maar bijvoorbeeld ook online via www.nunotariaat.nl.

ANBI

We zorgen dat uw nalatenschap terecht komt bij de kinderen die uw hulp het hardst nodig hebben. En omdat we een Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) zijn, hoeft World Vision over uw gift geen belasting te betalen.

Veelgestelde vragen

Vraagt u zich af waarom u uw wensen in een testament zou moeten opstellen en hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk de veelgestelde vragen over nalaten.

Handige gegevens op een rijtje

Stichting World Vision Nederland

IBAN ING: NL98 INGB 0000 0000 99
IBAN ABN AMRO: NL86 ABNA 0553 2001 00

RSIN: 006337429 (ANBI)

KvK Gooi-, Eem- en Flevoland: 41179943

Overweegt u een nalatenschap aan World Vision?

Denkt u er over om na te laten aan World Vision?

Geweldig. Ik ga graag met u in gesprek om samen met u te kijken naar uw wensen en onze mogelijkheden.

Neem gerust contact met mij op of vraag voor meer informatie onze brochure “Nalatenschap” bij mij aan. 

Jacqueline Niezink

Relatiebeheerder bijzondere giften en nalatenschappen
033-4643191
06-15661690