Verhalen van onze sponsors

Susanne werd gekozen

“De tv spot van Chosen heeft me geraakt, ik werd nieuwsgierig en heb gelijk de website van World Vision bekeken. En een paar dagen later heb ik me aangemeld voor Chosen”. 

Vandaag hoort en ziet Susanne welk kind haar gekozen heeft. Ze weet niet of het een meisje of een jongen wordt. En ze heeft enorm toegeleefd naar dit specifieke moment. Een aantal weken geleden meldde zij zich aan voor Chosen nadat zij geraakt was door de promotie.

Vol spanning opent ze de envelop met de foto van haar nieuwe sponsorkind. Hij heet Davis! Er zit een persoonlijke brief bij die hij aan haar schreef.

“Dat je de regie bij het kind zelf legt, dat vind ik heel bijzonder!”

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Daniëlle werd gekozen door Linnete

Daniëlle Koudijs is ambassadeur van World Vision. Ze is moeder van 3 kinderen, schrijver en oprichtster van het platform ‘Power to the Mama’s’.

Naast de online activiteiten organiseert Daniëlle ook evenementen en workshops voor moeders. Ook heeft ze een aantal boeken uitgebracht. Haar eerste boek was het Kraamjournal.

“Ik vind het heel mooi om mijn eigen kinderen te laten zien dat wij het thuis goed hebben, maar dat dit niet normaal is voor ieder kind op de wereld.

Ik wil ze meegeven dat het belangrijk is om voor elkaar te zorgen en dat we mogen delen met elkaar.

Hoe kan ik een kind sponsoren?

Jij kunt op twee manieren beginnen aan dit avontuur. Je kunt zelf een kind kiezen of een kind kiest jou.

Een kind kiest jou

Kinderen krijgen zelf de kans om
hun sponsor te kiezen.

Jij kiest een kind

Je kunt zelf kiezen om een kind te sponsoren in één van onze sponsorprogramma’s.