Werken bij World Vision

Wil jij graag werken bij één van de grootste internationale kindergerichte ontwikkelingsorganisaties wereldwijd? Wil jij met jouw talenten onderdeel zijn van een gedreven team dat dagelijks werkt aan vreugde in de levens van kinderen en de harten van onze donateurs? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

World Vision Zambia kindsponsoring sponsorkind

Fondsenwerver particuliere markt/Direct marketeer

Als fondsenwerver particuliere markt ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en de ontwikkeling van donateurs en kindsponsors. World Vision wil graag harten raken en mensen de vreugde laten ervaren van een veranderd leven. Daarom zetten we in onze communicatie en fondsenwerving de donateur centraal. Het zwaartepunt in jouw rol ligt op acquisitie.

Lees meer >

werken bij World Vision goed doel NGO non-profit digital

Fondsenwerver Digital/Marketing Automation Specialist

Als marketing automation specialist ben je verantwoordelijk voor de marketing automation en zorg jij voor het maken van slimme segmentselecties en creëren van relevante en persoonlijke content. In jouw rol ben je medeverantwoordelijk voor de inrichting van het digitale landschap.

Lees meer >

Medewerker donateursservice

Als medewerker donateursservice ben je samen met 3 collega’s verantwoordelijk voor het werven van nieuwe en behouden van bestaande donateurs en kindsponsors en voor de zichtbaarheid van World Vision bij het Nederlandse publiek.

Lees meer >

Bijbel World Vision faith leaders Channels of Hope samenwerken

Relatiebeheerder kerken en ambassadeurs

Als relatiebeheerder kerken en ambassadeurs onderhoudt en ontwikkel je relaties met kerken en ambassadeurs met als doel meer mensen te verbinden aan onze missie. Hiervoor krijg je een aantal concrete doelstellingen mee. World Vision wil graag harten raken en mensen de vreugde laten ervaren van een veranderd leven. Daarom zetten we in onze communicatie en fondsenwerving de donateur centraal.

Lees meer >

Vrijwilligerswerk

Vacatures in het buitenland

U kunt via de internationale website van World Vision reageren op internationale vacatures.

Eisen functies buitenland

• Twee jaar werkervaring in het buitenland
• Minimaal een HBO-opleiding
• Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal
• Overtuigd christen zijn en achter de christelijke overtuiging van World Vision staan
• Voldoen aan de functie-eisen

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

World Vision werkt in haar programmalanden zoveel mogelijk met lokale medewerkers en vrijwilligers. Het is daarom niet mogelijk om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen. 
Waarom we met lokale mensen werken:

• We stimuleren de ontwikkeling van eigen verantwoordelijkheid en hebben vertrouwen dat er in lokale gemeenschappen voldoende talent aanwezig is om in te zetten.
• De lokale medewerkers kennen en begrijpen de lokale cultuur en spreken de lokale taal. Ze trainen de bevolking en zorgen er zo voor dat de mensen zelf de benodigde kennis krijgen.

Reageren op onze vacatures betekent dat je verklaart dat: 

De verklaringen en informatie die ik in mijn sollicitatie heb opgenomen zijn juist, volledig en te goeder trouw gedaan. Ik begrijp dat het geven van een verkeerde voorstelling van zaken, onjuiste informatie en het achterhouden van informatie een reden is om mijn sollicitatie af te wijzen, een aanbod of benoeming in te trekken en indien deze al is aanvaard met onmiddellijke ingang te beëindigen.

As an applicant I hereby declare that:

I certify that all of the statements made in this application are true, complete, and correct and are made in good faith. I understand that falsifying, misrepresenting or intentionally withholding information will be grounds for rejection of my application or withdrawal of any offer of appointment or, if an appointment offer has been accepted, for its immediate cancellation or termination.