Werken bij World Vision

Wil jij graag werken bij één van de grootste internationale kindergerichte ontwikkelingsorganisaties wereldwijd? Wil jij met jouw talenten onderdeel zijn van een gedreven team dat dagelijks werkt aan vreugde in de levens van kinderen en de harten van onze donateurs? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Officemanager (24 – 32 uur per week)

Wil je jouw organisatietalenten inzetten voor onze organisatie? Werk je met plezier in een kleine organisatie en ben jij de spin in het web die ervoor zorgt dat alles binnen ons kantoor op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage Marketing/Communicatie bij jongerenactie Zip your Lip

Ben jij op zoek naar een marketing/communicatie-stage? En ben jij enthousiast, creatief en een echte teamplayer? Lees snel verder!

Collega Henderina op veldbezoek in Sierra Leone

Regelmatig krijgen medewerkers van World Vision de kans om een van onze projecten te bezoeken. Collega Hendrina ging samen met twee collega’s op veldbezoek naar Sierra Leone. Lees in dit blog over haar ervaring.

Henderina op veldbezoek

Ik heb met eigen ogen gezien dat een sponsorbijdrage zóveel meer is dan maandelijks geld overmaken voor eerste levensbehoeftes.”

Henderina

Vrijwilligerswerk

Sfeerimpressie van ons World Vision kantoor

Vacatures in het buitenland

U kunt via de internationale website van World Vision reageren op internationale vacatures.

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

World Vision werkt in haar programmalanden zoveel mogelijk met lokale medewerkers en vrijwilligers. Het is daarom niet mogelijk om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen. 
Waarom we met lokale mensen werken:

• We stimuleren de ontwikkeling van eigen verantwoordelijkheid en hebben vertrouwen dat er in lokale gemeenschappen voldoende talent aanwezig is om in te zetten.
• De lokale medewerkers kennen en begrijpen de lokale cultuur en spreken de lokale taal. Ze trainen de bevolking en zorgen er zo voor dat de mensen zelf de benodigde kennis krijgen.

Reageren op onze vacatures betekent dat je verklaart dat: 

De verklaringen en informatie die ik in mijn sollicitatie heb opgenomen zijn juist, volledig en te goeder trouw gedaan. Ik begrijp dat het geven van een verkeerde voorstelling van zaken, onjuiste informatie en het achterhouden van informatie een reden is om mijn sollicitatie af te wijzen, een aanbod of benoeming in te trekken en indien deze al is aanvaard met onmiddellijke ingang te beëindigen.

As an applicant I hereby declare that:

I certify that all of the statements made in this application are true, complete, and correct and are made in good faith. I understand that falsifying, misrepresenting or intentionally withholding information will be grounds for rejection of my application or withdrawal of any offer of appointment or, if an appointment offer has been accepted, for its immediate cancellation or termination.