Werken bij World Vision

Wil jij graag werken bij één van de grootste internationale kindergerichte ontwikkelingsorganisaties wereldwijd? Wil jij met jouw talenten onderdeel zijn van een gedreven team dat dagelijks werkt aan vreugde in de levens van kinderen en de harten van onze donateurs? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Vacature F&O Director (2)

Finance & Operations Director (38 uur per week)

You facilitate the effort to generate funds from the government and private donors through well-organized Finance, Admin and IT. Meanwhile you look at the overall strategy, financial health and good financial governance of the organization. Read more and apply for this job!

Vacature Direct Mail en Email Marketeer

Direct Mail en Email Marketeer (28-36 uur per week)

Krijg je energie van het bedenken van goed scorende Direct Mailings en Emails? Is het analyseren van data, maken van slimme segmentaties en het creëren van boeiende content waar jij graag mee bezig bent? Solliciteer en we maken graag kennis met je!

Coordinator Zip your Lip

Coördinator Zip your Lip (32 uur per week)

Hey jij! Heb jij een drive om jongeren te enthousiasmeren en sta je in de startblokken om samen op te staan tegen armoede? Dan is de functie als coördinator Zip your Lip echt iets voor jou!

Financial controller (32-38 uur per week)

Heb jij een passie voor cijfers en ben je gedreven om bij te dragen aan het welzijn van de meest kwetsbare kinderen wereldwijd? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder!

Stage Marketing/Communicatie bij jongerenactie Zip your Lip

Ben jij op zoek naar een marketing/communicatie-stage? En ben jij enthousiast, creatief en een echte teamplayer? Lees snel verder!

Collega Henderina op veldbezoek in Sierra Leone

Regelmatig krijgen medewerkers van World Vision de kans om een van onze projecten te bezoeken. Collega Hendrina ging samen met twee collega’s op veldbezoek naar Sierra Leone. Lees in dit blog over haar ervaring.

Henderina op veldbezoek

Ik heb met eigen ogen gezien dat een sponsorbijdrage zóveel meer is dan maandelijks geld overmaken voor eerste levensbehoeftes.”

Henderina

Vrijwilligerswerk

Sfeerimpressie van ons World Vision kantoor

Vacatures in het buitenland

U kunt via de internationale website van World Vision reageren op internationale vacatures.

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

World Vision werkt in haar programmalanden zoveel mogelijk met lokale medewerkers en vrijwilligers. Het is daarom niet mogelijk om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen. 
Waarom we met lokale mensen werken:

• We stimuleren de ontwikkeling van eigen verantwoordelijkheid en hebben vertrouwen dat er in lokale gemeenschappen voldoende talent aanwezig is om in te zetten.
• De lokale medewerkers kennen en begrijpen de lokale cultuur en spreken de lokale taal. Ze trainen de bevolking en zorgen er zo voor dat de mensen zelf de benodigde kennis krijgen.

Reageren op onze vacatures betekent dat je verklaart dat: 

De verklaringen en informatie die ik in mijn sollicitatie heb opgenomen zijn juist, volledig en te goeder trouw gedaan. Ik begrijp dat het geven van een verkeerde voorstelling van zaken, onjuiste informatie en het achterhouden van informatie een reden is om mijn sollicitatie af te wijzen, een aanbod of benoeming in te trekken en indien deze al is aanvaard met onmiddellijke ingang te beëindigen.

As an applicant I hereby declare that:

I certify that all of the statements made in this application are true, complete, and correct and are made in good faith. I understand that falsifying, misrepresenting or intentionally withholding information will be grounds for rejection of my application or withdrawal of any offer of appointment or, if an appointment offer has been accepted, for its immediate cancellation or termination.