Werken bij World Vision

Wil jij graag werken bij één van de grootste internationale kindergerichte ontwikkelingsorganisaties wereldwijd? Wil jij met jouw talenten onderdeel zijn van een gedreven team dat dagelijks werkt aan vreugde in de levens van kinderen en de harten van onze donateurs? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Director Fundraising & Communications

Come join our 33,000+ staff working in nearly 100 countries and share the joy of transforming vulnerable children’s life stories! As the Director for Fundraising and Communication, you will lead a team of professionals and you are responsible for the growth of private income.

Een meisje schrijft rekensommen op het schoolbord op school in Congo.

Financieel administratief medewerker (20 – 28 uur)

Kom werken bij World Vision als financieel administratief medewerker en gebruik je talenten daar waar de nood het hoogst is. We willen de meest kwetsbare kinderen geven wat ze nodig hebben om armoede te overwinnen en hun wereld te veranderen. Als financieel administratief medewerker lever je met jouw expertise hier een belangrijke bijdrage aan. Lees dan snel verder!

Kinderen lezen de krant tijdens hun les op school in Oeganda

Persvoorlichter / Adviseur Corporate Communicatie (minimaal 32 uur)

Wil jij je talenten inzetten daar waar de nood het hoogst is en waarbij je echt duurzame verbetering kunt realiseren? Krijg jij energie van het aangaan, opbouwen en onderhouden van relaties met pers/media en journalisten. Lees dan snel verder!

Senior Communicatie Adviseur / Teamlead (minimaal 32 uur)

Wil je je talenten inzetten daar waar de nood het hoogst is en waarbij je echt duurzame verbetering kunt realiseren? Wil jij samen met bevlogen collega’s werken aan onze missie, krijg jij energie van corporate branding, het opzetten van social media strategieën en het coachen van medewerkers? Lees dan snel verder!

Stagair(e) gezocht! (Marketing/Communicatie)

Ben jij op zoek naar een marketing/communicatie-stage? En ben jij enthousiast, creatief en een echte teamplayer? Lees dan snel verder!

Call for proposals: MTR Consultant – Right2Grow

Are you experienced in evaluating partnerships and collaboration of a consortium programme in multiple countries and want to use your skills to contribute to Right2Grow? We are looking for a consultant to conduct the global component of our mid-term review for the Right2Grow Partnership.

Collega Henderina op veldbezoek in Sierra Leone

Regelmatig krijgen medewerkers van World Vision de kans om een projectgebied in het veld te bezoeken. Collega Hendrina ging samen met twee collega’s op veldbezoek naar Sierra Leone. Lees in dit blog over haar ervaring.

Henderina op veldbezoek

Ik heb met eigen ogen gezien dat een sponsorbijdrage zóveel meer is dan maandelijks geld overmaken voor eerste levensbehoeftes.”

Henderina

Vrijwilligerswerk

Sfeerimpressie van ons World Vision kantoor

Vacatures in het buitenland

U kunt via de internationale website van World Vision reageren op internationale vacatures.

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

World Vision werkt in haar programmalanden zoveel mogelijk met lokale medewerkers en vrijwilligers. Het is daarom niet mogelijk om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen. 
Waarom we met lokale mensen werken:

• We stimuleren de ontwikkeling van eigen verantwoordelijkheid en hebben vertrouwen dat er in lokale gemeenschappen voldoende talent aanwezig is om in te zetten.
• De lokale medewerkers kennen en begrijpen de lokale cultuur en spreken de lokale taal. Ze trainen de bevolking en zorgen er zo voor dat de mensen zelf de benodigde kennis krijgen.

Reageren op onze vacatures betekent dat je verklaart dat: 

De verklaringen en informatie die ik in mijn sollicitatie heb opgenomen zijn juist, volledig en te goeder trouw gedaan. Ik begrijp dat het geven van een verkeerde voorstelling van zaken, onjuiste informatie en het achterhouden van informatie een reden is om mijn sollicitatie af te wijzen, een aanbod of benoeming in te trekken en indien deze al is aanvaard met onmiddellijke ingang te beëindigen.

As an applicant I hereby declare that:

I certify that all of the statements made in this application are true, complete, and correct and are made in good faith. I understand that falsifying, misrepresenting or intentionally withholding information will be grounds for rejection of my application or withdrawal of any offer of appointment or, if an appointment offer has been accepted, for its immediate cancellation or termination.