WereldCadeaus

Een duurzaam cadeau
voor jouw geliefden

Nog op zoek naar een origineel cadeau?
Geef een bijzonder geschenk vol impact.

Een sprankje hoop

Ontdek het heerlijke gevoel van vreugde dat gepaard gaat met het geven een wereldcadeau. Vier speciale momenten zoals verjaardagen of jubilea met geschenken die een blijvend verschil maken. 

Wanneer je een wereldcadeau geeft, zoals een geit, solarlamp of schoon drinkwater, help je een blijvende verandering te brengen op plekken van armoede. Je krijgt een certificaat als bewijs van je aankoop: Printen, oprollen, lintje erom: en klaar is je ‘cadeau’! Volledig gepersonaliseerd of direct in je inbox.

Een cadeau met impact

Met het kopen van een symbolisch cadeau help je heel concreet mee aan duurzame ontwikkeling. Wereldcadeaus worden met zorg uitgezocht. Er zit vast iets bij dat jou aanspreekt! 
 
Duizenden kinderen en mensen in hun leefomgeving worden via de sponsorprogramma’s van World Vision, in diverse landen geholpen. Met het kopen van een wereldcadeau bouw je mee aan een vreugdevolle toekomst van deze kinderen en hun gemeenschap.

Ook voor bedrijven

Wil je als bedrijf graag bijdragen aan duurzame ontwikkeling? Dan kan dat ook via wereldcadeaus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Hoe werken wereldcadeaus?

Selecteer een cadeau

Selecteer een cadeau uit de webshop. Er zit vast iets bij wat je aanspreekt! Het cadeau wat jij uitzoekt staat symbool voor het werk van World Vision in één van onze sponsorprogramma’s.

Vier de vooruitgang!

Als je gedoneerd hebt, vier dan samen met ons de vooruitgang. Jij hebt zojuist een kwetsbaar kind geholpen. Bedankt voor jouw steun voor het goede doel!

Ontvang een certificaat

Wanneer jouw donatie is verwerkt, ontvang je van ons een gepersonaliseerd certificaat. Zo kun je een tastbaar cadeau geven. Jouw vrijgevigheid heeft impact op het leven van kinderen wereldwijd.

Onze belofte: Een wereldcadeau is een symbolisch cadeau wat staat voor het werk van World Vision. Het is een eenmalige gift die wordt besteed waar dit het hardst nodig is. Elk geschenk is representatief voor middelen, diensten of ondersteuning die we schenken aan arme gezinnen in één van onze sponsorprogramma’s of aan noodhulp. Een certificaat als cadeau, zo steun je een goed doel: elk kind een kans geven op een vreugdevol en veranderd leven. Geef jij ook zo’n mooi symbolisch cadeau voor het goede doel?

Voorbeeld: Geef 2 kippen cadeau en ondersteun ons projectgebieden in Afrika en Azië. Kippen kunnen levens veranderen. De eieren en het vlees zijn een inkomstbron voor gezinnen. Dat beetje extra inkomen maakt voor hen een groot verschil.