Voor het eerst kiezen kinderen zelf hun sponsor

Chosen draait de rollen om. Niet jij als sponsor kiest een kind, maar een kind kiest jou als sponsor. Chosen geeft kinderen de vrijheid om zélf te kiezen en zélf beslissingen te nemen over hun toekomst. Chosen zet kinderen in hun kracht. Meld je aan voor 5 oktober en word gekozen door een kind in Ethiopië! 

Chosen logo

Chosen

  

Chosen

Nicholas wil graag naar school

World Vision geeft kinderen en families de mogelijkheden om zélf keuzes te maken die bijdragen aan een betere toekomst. Daarom wordt jouw relatie met een Chosen sponsorkind gekenmerkt door gelijkwaardigheid. Het gaat niet om jouw keuze voor een kind, maar om de keuze die jij het kind geeft! Door jouw bijdrage van €30 per maand kunnen kinderen en gemeenschappen zelf hun leven veranderen. Geef jij een kind in Ethiopië die keuze? 

Chosen


Linnete koos Daniëlle als haar sponsor

Hoe is het voor kinderen om te kiezen? Waar kijken ze naar? Waar dromen ze van? En hoe is het om gekozen te worden? Linnete en Daniëlle vertellen: 

"Ik heb deze mooie vrouw gekozen, omdat ze lacht. Als ik later groot ben, wil ik lerares worden." - Linnete 

"Het voelt alsof je ze echt de controle geeft over het traject dat ze ingaan met hun sponsor. Dus dat vind ik heel mooi. Op deze manier hun eigen sponsor kiezen, dat voelt super waardevol." - Daniëlle 

Linnete koos Daniëlle als sponsor
Kind kiest sponsor


Meld je nu aan en word gekozen!

Chosen geeft kinderen een unieke kans. Met jouw steun verander je het leven van een kind in Ethiopië voorgoed. Maar ook je eigen leven. 

Jouw sponsorbijdrage geeft kinderen een keuze

Schoon drinkwater
Kinderen op school
Kinderen met World Vision medewerker
Kinderen op school

Kind met kip

Chosen feestjes in oktober 

We mogen weer! In de week van 12 oktober worden de eerste sponsorkindfeestjes gehouden in Ethiopië. Natuurlijk met inachtneming van de maatregelen omtrent hygiëne en afstand houden. Er zullen daarom meerdere kleine feestjes georganiseerd worden. Zo kan Chosen gelukkig gewoon doorgaan. Want kinderen verdienen die betere toekomst!

Meld je aan voor 5 oktober en dan word jij in oktober door een kind in Ethiopië gekozen! Na je aanmelding ga je gelijk het project in Ethiopië sponsoren en op het sponsorkindfeestje word je dan gekozen door een kind. Jouw maandelijkse bijdrage van €30 zorgt voor schoon water, onderwijs, voeding, gezondheidszorg en een veilige leefomgeving in het projectgebied. 

Coronapreventie

 

Uw donatie is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting; World Vision is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), RSIN 006337429.