Deze kinderen hebben al gekozen!

Zij kiezen een sponsor en krijgen een betere toekomst

Chosen draait de rollen om. Niet de sponsor kiest een kind, maar het kind kiest een sponsor. Doe je mee? Een kind dat jou als sponsor kiest krijgt een betere toekomst. Met onderwijs, gezondheidszorg, schoon drinkwater en een veilige leefomgeving. Maak jij die keuze mogelijk?

Chosen logo

Chosen: deze kinderen hebben al gekozen

  

Chosen

Nicholas wil graag naar school

World Vision geeft kinderen en families de mogelijkheden om zélf keuzes te maken die bijdragen aan een betere toekomst. Daarom wordt jouw relatie met een Chosen sponsorkind gekenmerkt door gelijkwaardigheid. Het gaat niet om jouw keuze voor een kind, maar om de keuze die jij het kind geeft! Door jouw bijdrage van €30 per maand kunnen kinderen en gemeenschappen zelf hun leven veranderen. Geef jij een kind in Ethiopië die keuze? 

Chosen


Linnete koos Daniëlle als haar sponsor

Hoe is het voor kinderen om te kiezen? Waar kijken ze naar? Waar dromen ze van? En hoe is het om gekozen te worden? Linnete en Daniëlle vertellen: 

"Ik heb deze mooie vrouw gekozen, omdat ze lacht. Als ik later groot ben, wil ik lerares worden." - Linnete 

"Het voelt alsof je ze echt de controle geeft over het traject dat ze ingaan met hun sponsor. Dus dat vind ik heel mooi. Op deze manier hun eigen sponsor kiezen, dat voelt super waardevol." - Daniëlle 

Linnete koos Daniëlle als sponsor
Kind kiest sponsor


Meld je nu aan en geef een keuze!

Chosen geeft kinderen een unieke kans. Met jouw steun verander je het leven van een kind in Ethiopië voorgoed. Maar ook je eigen leven. 

Jouw sponsorbijdrage geeft kinderen een keuze

Schoon drinkwater
Kinderen op school
Kinderen met World Vision medewerker
Kinderen op school

Kind met kip

Uitstel Chosen feest

Ook Ethiopië heeft te maken met regels omtrent hygiëne en afstand houden en daarom kunnen er momenteel geen sponsorkindfeestjes worden gehouden. Maar Chosen gaat natuurlijk gewoon door! Want kinderen verdienen die betere toekomst!

Hoe werkt dat dan? Je sponsort meteen het project in Ethiopië en wordt zodra het weer kan gekozen door een kind! Jouw maandelijkse bijdrage van €30 zorgt voor schoon water, onderwijs, voeding, gezondheidszorg en een veilige leefomgeving in het projectgebied. Als je liever direct een kind wilt sponsoren, dan kiezen wij voor jou een kind dat nu hulp nodig heeft.

Coronapreventie

 

Uw donatie is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting; World Vision is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), RSIN 006337429.