Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Sponsor een kind

U kunt vandaag het leven van een kind in nood voorgoed veranderen! Sponsor een kind via World Vision en investeer niet alleen in de toekomst van uw sponsorkind, maar ook in de familie en de omgeving van uw sponsorkind! De meest duurzame manier om armoede aan te pakken.

Uw sponsoring verandert het leven van een kind

U als sponsor verandert u het leven van een kind! U geeft een kind in nood toegang tot schoon drinkwater, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. U geeft een kind de kans om tot volle bloei te komen!

Wv -ico -water        Wv -ico -gelijke Kansen      Wv -ico -school      Wv -ico -gezondheid      Wv -ico -economi
Schoon drinkwater   Bescherming             Onderwijs            Gezondheidszorg            Meer inkomen

Help kinderen in nood World Vision

Wat maakt een kind sponsoren bij World Vision uniek? 

We komen op voor de rechten van kinderen! Kinderen in armoede zijn zo kwetsbaar. Door een kind te sponsoren geeft u een kind hoop én liefde! 

Wij maken geen onderscheid naar geloof, ras of politieke voorkeur. Wij willen Jezus' liefde delen met elk kind en daardoor komen we in de meest moeilijke gebieden! 

We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp als kindsponsor. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!

Volg de ontwikkeling van uw sponsorkind 

Sponsorpost World VisionUpdatesSponsorkind World Vision
          Schrijf en e-mail                         Ontvang foto's, video's en updates        Bezoek uw sponsorkind

Door het sponsoren van een kind krijgt u post van uw sponsorkind, updates van het projectgebied en elk jaar kunt u uw sponsorkind verrassen met een Kerstgroet! U kunt zelfs uw sponsorkind bezoeken!

Wilt u vandaag nog een kind in nood helpen? Sponsor een kind!

Sponsor een kind


Deel artikel