Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Sponsor een kind

Door een kind in één van onze sponsorprojecten te sponsoren, investeert u niet alleen in de toekomst van uw sponsorkind, maar ook in de familie en de omgeving van uw sponsorkind! De meest duurzame manier om armoede aan te pakken.

Hoe uw sponsoring het leven van een kind verandert

Wanneer u een kind sponsort, zorgt u er samen met andere sponsors voor, dat een heel gebied verandert. Afhankelijk van de nood in het gebied, maakt u de volgende basisbehoeften mogelijk. 

Wv -ico -water        Wv -ico -gelijke Kansen      Wv -ico -school      Wv -ico -gezondheid      Wv -ico -economi
Schoon drinkwater   Bescherming             Onderwijs            Gezondheidszorg            Meer inkomen

Help kinderen in nood World Vision

Wat maakt uw sponsoring bij World Vision uniek? 

We komen op voor de rechten van kinderen! Kinderen in armoede zijn zo kwetsbaar. Met uw sponsoring geeft u een kind hoop én liefde! 

Wij maken geen onderscheid naar geloof, ras of politieke voorkeur. Wij willen Jezus' liefde delen met elk kind en daardoor komen we in de meest moeilijke gebieden! 

We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!

Volg de ontwikkeling van uw sponsorkind 

Sponsorpost World VisionUpdatesSponsorkind World Vision
          Schrijf en e-mail                         Ontvang foto's, video's en updates        Bezoek uw sponsorkind

Bent u er klaar voor om het leven van een kind voorgoed te veranderen? 

Sponsor een kind


Deel artikel