Sponsor een kind

Door een kind in één van onze sponsorprojecten te sponsoren, investeert u niet alleen in de toekomst van uw sponsorkind, maar ook in de familie en de omgeving van uw sponsorkind!

Impact Op Omgeving

Uw sponsorkind, zijn familie én de hele omgeving krijgen dankzij uw sponsoring

Wv -ico -water toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. 

Wv -ico -gelijke Kansenbescherming. We beschermen kinderen tegen misbruik, uithuwelijking en onderdrukking. 


Wv -ico -schoolonderwijs. Kinderen gaan naar school, de materialen worden verbeterd en docenten gecoacht. 


Wv -ico -gezondheidgoede gezondheidszorg in de buurt met gekwalificieerde artsen en verpleegkundigen. 


Wv -ico -economitrainingen en cursussen, waardoor mensen effectiever gaan werken, meer verdienen en daarmee hun gezin kunnen onderhouden. Dit stimuleert de economische ontwikkeling van het hele gebied.

Wat maakt uw sponsoring bij World Vision uniek? 


Ontwikkeling gaat door 
We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig! 

Kinderen zijn de toekomst van een land 
Kinderen zijn de toekomst van een land. Willen we armoede voorgoed verbannen uit een gebied, moet je investeren in kinderen. In hen geloven, hen vertrouwen en in hen investeren! 

Elk kind wordt geholpen 
Het maakt voor ons niet uit welk geloof, ras of politieke voorkeur kinderen en hun families hebben. Wij willen Jezus' liefde delen met elk kind. Daardoor kunt u kinderen in gebieden helpen, waar andere organisaties niet kunnen komen. 

Weer een toekomst dankzij Nederlandse sponsor

In de afgelopen twee jaar mochten we twee projecten in Guatemala (Adicca) en Tanzania (King'ori) sluiten, omdat onze hulp daar niet meer nodig is. Het laat zien dat uw hulp werkt én duurzaam is! Het is toch fantastisch om daar als sponsor aan bij te dragen?! 

Verander vandaag nog de wereld van een kind 

Perronne en haar sponsorkindWanneer u sponsor wordt, krijgt u post van uw sponsorkind, kunt u terug schrijven en e-mailen, ontvangt u updates van het programma en...kunt u zelfs uw sponsorkind bezoeken! 

Ervaar ook hoe bijzonder het is om de wereld van een kind voorgoed te veranderen! 

Sponsor een kind


Deel artikel