Sponsor een kind

Kinderen in armoede verdienen een leven dat helemaal tot bloei komt. Dat samen waarmaken is een van de mooiste dingen die je kunt doen. World Vision luistert naar kinderen en pakt de oorzaken van armoede en onrecht aan. En dat doen wij zonder onderscheid te maken naar geloof, ras of politieke overtuiging.

Door een kind in één van onze sponsorprojecten te sponsoren, investeert u niet alleen in de toekomst van uw sponsorkind, maar ook in de familie en de omgeving van uw sponsorkind! 

Impact Op Omgeving

 

Wat maakt sponsoring via World Vision anders? 


Ontwikkeling gaat door als wij weg zijn 
World Vision helpt niet alleen uw sponsorkind, maar ook de familie en omgeving. We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van onze hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en kunnen mensen zelfstandig verder. 

We focussen ons op kinderen 
Kinderen zijn de toekomst van een land. Willen we armoede voorgoed verbannen uit een gebied, moet je investeren in kinderen. Dankzij de sponsoring komt niet alleen hun omgeving tot bloei, maar voelen ze zich zelf ook geliefd en gewaardeerd. 

We maken geen onderscheid 
Het maakt voor ons niet uit welk geloof, ras of politieke voorkeur kinderen en hun families hebben. De liefde van Jezus voor ieder mens inspireert ons om voor de rechten van elk kind op te komen. Daardoor werken we op plekken waar andere organisaties niet kunnen komen. 

Werkt het? 

"Hoe weet ik dat mijn sponsoring echt effect heeft en dat het geen bodemloze put is?" Het is een vraag die vaak terugkomt. In de afgelopen twee jaar mochten we twee projecten in Guatemala (Adicca) en Tanzania (King'ori) sluiten, omdat onze hulp niet meer nodig is. Het laat zien dat onze aanpak werkt en echt duurzaam is. Het is toch fantastisch om daar als sponsor aan bij te dragen?!  

Doet u mee? 

Kind (l)Wanneer u sponsor wordt, krijgt u post van uw sponsorkind, updates van het programma en elk jaar kunt u uw sponsorkind verrassen met onze eindejaarsgroet. Bent u enthousiast geworden? Verander vandaag nog het leven van een kind, de familie en omgeving in Ethiopië, Oeganda, India of Indonesië en word sponsor! 

Ja, ik word sponsor!


Deel artikel