Voorwaarden sprekers

Beschikbaarheid

Het kan natuurlijk zo zijn dat een spreker op de door jullie aangegeven datum niet beschikbaar is. Dan zoeken we graag samen met jullie naar een andere datum of geschikte spreker. 


Gratis

We bieden onze sprekers gratis aan. Maar mochten jullie standaard sprekersvergoedingen beschikbaar hebben, is deze natuurlijk zeer welkom! 


Invulling dienst/bijeenkomst

Samen met jullie denken we graag na over een passende invulling van de dienst. Zo kunnen we de preek verzorgen, maar ook de hele dienst. Wel maken we graag gebruik van de volgende mogelijkheden:
 

  • Naast de preek vertelt de spreker ook wat over het werk van World Vision. We bemoedigen graag mensen die al betrokken zijn bij ons werk en vertellen ook graag aan anderen hoe zij betrokken kunnen raken bij ons werk. 
  • We maken graag gebruik van een tafel in de hal, waar we wat informatiemateriaal neer kunnen leggen en gemeenteleden kunnen informeren over ons werk.  
  • Zonder financiële steun kunnen wij ons werk niet doen. Het zou mooi zijn als de collecte ook voor ons werk bestemd wordt. Uiteraard kunnen jullie zelf kiezen voor een thema.