Mitarbeiterin Eva Martin auf einer Projektreise

Werken bij World Vision

Werk met een roeping. Wat is er nu mooier dan je dagelijks in te zetten om het leven van kinderen tot volle bloei te laten komen? 


VACATURES

Manager Programma Afdeling (M/V)
Ben jij als professional werkzaam binnen de ontwikkelingssector en/of noodhulp? Heb je daarnaast ook ruime leidinggevende ervaring en een actief netwerk binnen overheidsfondsen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer.  

Ben jij onze nieuwe spreker? 
Heb je hart voor ontwikkelingswerk, zet je graag mensen in beweging én heb je een theologische achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Bekijk hier de vacature. 

[VACATURE IS INGEVULD VOOR VOORJAAR 2018] Stagiair(e) Jongerenmarketing & Communicatie
Ben jij op zoek naar een té gekke stage bij een ontwikkelingsorganisatie? Dan moet je bij Zip your Lip zijn! Ben jij enthousiast, creatief, communicatief sterk en ben jij een echte teamplayer? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Lees hier meer.


Kerkenvrijwilliger 
Je belt kerken om ons werk onder de aandacht te brengen en maakt hen enthousiast om met het thema 'armoede en onrecht' binnen hun kerk aan de slag te gaan. Daarnaast doe je ook de administratieve afwikkeling van de telefoongesprekken. Klik hier voor de uitgebreide omschrijving van de vacature.

Scholenvrijwilliger 
Je belt scholen om ons werk onder de aandacht te brengen en maakt hen enthousiast voor onze basisschoolvoorstelling WorldVision@School. Daarnaast doe je ook de administratieve afwikkeling van de telefoongesprekken. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mailtje naar info@worldvision.nl of bel 033-4643444.

Evenementenvrijwilliger
Met enthousiasme helpen aan de toekomst van kinderen én te gekke concerten van onze ambassadeurs bijwonen? Wij zijn op zoek naar evenementenvrijwilligers. Je gaat met onze ambassadeurs mee naar de concerten, staat achter de stand en maakt mensen enthousiast over het werk van World Vision. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mailtje naar info@worldvision.nl of bel 033-4643444.

Kantoorvrijwilliger
Ook op ons kantoor in Amersfoort hebben we regelmatig werkzaamheden die door vrijwilligers uitgevoerd worden:
•    Te woord staan van donateurs per telefoon en/of e-mail.
•    Ondersteunen bij het onderhouden van relaties met scholen en bedrijven.
•    In de maand oktober helpen met het verwerken van de eindejaarsgroet.
•    Bieden van administratieve en/of secretariële ondersteuning.
•    Redactionele werkzaamheden voor onder andere nieuwsbrief en website.

Het vrijwilligerswerk op kantoor is afhankelijk van opleiding en/of ervaring en het aantal uur per week/maand dat u beschikbaar bent. Het kan zijn dat er voor sommige taken momenteel geen hulp nodig is, maar we benaderen u dan graag als we uw hulp kunnen gebruiken. Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@worldvision.nl of bel 033-4643444.

 

Vacatures in het buitenland
U kunt via de internationale website van World Vision reageren op internationale vacatures.

Eisen functies buitenland

- Twee jaar werkervaring in het buitenland
- Minimaal een HBO-opleiding
- Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal
- Overtuigd christen zijn en achter de christelijke overtuiging van World Vision staan
- Voldoen aan de functie-eisen

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland
World Vision heeft als visie om zoveel mogelijk met lokale mensen te werken. We trainen ze en op deze manier zorgen we ervoor dat ze zelf de kennis krijgen. Daarom is het niet mogelijk om stage te lopen in het veld of om als vrijwilliger te worden uitgezonden.