School World Vision

Officemanager (24 – 32 uur per week)

Wil je jouw organisatietalenten inzetten voor onze organisatie? Werk je met plezier in een kleine organisatie en ben jij de spin in het web die ervoor zorgt dat alles binnen ons kantoor op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw plek bij ons

Als officemanager werk je binnen het team Operations en rapporteer je aan de Operations Manager. Je krijgt een zelfstandige rol en bent van A tot Z verantwoordelijk voor alle facetten van het Officemanagement-vak. De komende jaren werken we aan een ambitieuze groeistrategie en willen we onze impact vergroten.

Wat ga je doen?

Vanuit jouw functie draag je hieraan bij:

 • Kantoorbeheer: Beheer ons kantoor met precisie en zorg, waarbij je toezicht houdt op dagelijkse activiteiten. Daarnaast zorg je ervoor dat onze werkruimte altijd in topconditie is en voelt als een plek waar medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen.
 • Ondersteuning van Team Oranje: Fungeer als het eerste aanspreekpunt voor interne facilitaire vragen. Daarnaast heb je een belangrijke rol binnen het BHV-team. Je focust op het bevorderen van een positieve en verbindende werkomgeving en speel je een sleutelrol bij het verwelkomen van nieuwe medewerkers, waarbij je hen met open armen ontvangt en zorgt voor een vliegende start binnen ons team.
 • Kantoor Budget: Assisteer bij de voorbereiding van het kantoor budget, beheer de uitgaven, en zorg dat de financiële rapportages op orde zijn.
 • Coördinatie van Evenementen: Organiseer memorabele interne evenementen en activiteiten die de betrokkenheid verhogen en onze organisatiecultuur versterken.
 • Stakeholder Communicatie: Onderhoud proactief contacten met de verhuurder en leveranciers, waarbij je zorgt voor heldere communicatie en het versterken van de relaties, om zo een soepele samenwerking en optimale service te waarborgen.

Deze rol is dynamisch en in ontwikkeling, hierdoor is er ruimte voor groei en uitbreiding van verantwoordelijkheden. Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten kunnen activiteiten op het gebied van HR- en IT-ondersteuning toegewezen worden.

 • HR Ondersteuning: Je biedt administratieve ondersteuning op het gebied van HR, waarbij je zorgt voor een efficiënte afhandeling van personeelszaken en bijdraagt aan de ontwikkeling van HR-processen.
 • IT Ondersteuning: Je verleent eerstelijns IT-ondersteuning, waarbij je snel en effectief reageert op technische vragen en problemen van medewerkers. Indien nodig, schakel je met het IT support team van World Vision International.

“Als onderdeel van het Operations team beschouw ik het als een privilege om samen te werken met gedreven collega’s en de samenwerking tussen diverse teams te bevorderen. Samen versterken we onze missie en vergroten we onze impact op de levens van kwetsbare kinderen.”

Coen Gorter, Manager Operations

Over jou

Werken bij World Vision betekent je inzetten voor duurzame verbeteringen voor kwetsbare kinderen. Als officemanager vind je het belangrijk om je hiervoor in te zetten en ervoor te zorgen dat onze medewerkers op kantoor het beste uit zichzelf kunnen halen. Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en vindt het belangrijk om een hoge mate van service te verlenen. Ook heb je:

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ondernemend, makkelijk benaderbaar, visie op office management, en in staat om snel te schakelen met oog voor kwaliteit
 • Affiniteit met IT-ondersteuning: het vermogen om laptops te installeren, basis probleemoplossing uit te voeren, en basis kennis van netwerkconcepten
 • Affiniteit met HR processen en administratie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bekend met en ondersteun je de waarden en christelijke identiteit van onze organisatie

Wij bieden jou…

 • Een uitdagende functie voor 24 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding naar 32 uur per week
 • Een informele, open werksfeer, vanuit een prachtig kantoor in Amersfoort op loopafstand van het centraal station
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.250, – op basis van een fulltime dienstverband, uiteraard afhankelijk van kennis, ervaring en zwaarte van de functie
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional binnen onze groeiende organisatie.

Over World Vision

World Vision helpt de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven. Het is een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen), met meer dan 70 jaar ervaring. World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen.

Onze basis: christelijk geloof
Onze impact: welzijn van kinderen
Onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen

Reageren

Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk 8 april 2024 je motivatie en CV naar Elsard Haanstra, HR-Adviseur via hrm_nederland@worldvision.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Coen Gorter, Manager Operations, via coen_gorter@worldvision.nl.  

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee interviews en een referentieonderzoek.

De veiligheid van kinderen en (jong) volwassenen is voor World Vision zeer belangrijk. World Vision accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt ook uitgebreid aan de orde in onze werving & selectieprocedures. Het overleggen van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en het overleggen van minimaal 2 referenties is onderdeel van deze procedure. Deze referenties moeten voldoen aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. Dit betekent dat bij het opvragen van de referenties onderzoek gedaan zal worden naar eventuele Safeguarding incidenten bij voormalig werkgevers.

Meer informatie over de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.