Vrijwilliger relatiebeheer kerken

Ben je enthousiast en wil je je graag voor het goede doel inzetten? Heb je affiniteit met kerken? Krijg je energie van het betrekken van mensen bij armoede en gerechtigheid? Dan is World Vision op zoek naar jou!

Helpen in het team Relatiebeheer – Kerken
Ook dit jaar willen we het leven van heel veel kinderen in armoede tot bloei brengen. Op dit moment zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons helpt contacten met kerken te onderhouden. Er zijn allerlei interessante mogelijkheden waarop kerken betrokken kunnen raken bij ons werk. Vind jij het leuk om kerken hier enthousiast voor te maken? 

Flexibele werktijden
Heb je een aantal uur per week beschikbaar, dan kunnen we je hulp ontzettend goed gebruiken. Het aantal uren dat je bij ons vrijwilligerswerk gaat doen is in overleg en kan verspreid worden over meerdere dagen. Je bent van harte welkom op ons gezellige en mooie kantoor in Amersfoort, ook (gedeeltelijk) thuiswerken hoort tot de mogelijkheden. 

Interesse of meer informatie?

Stuur dan een mailtje naar Berlinde Bouw, relatiebeheerder kerken, kerken@worldvision.nl. Je kunt ook bellen naar 033-4643444