Geef een wereldcadeau aan een dierbare!

Koop een wereldcadeau en ontvang (binnen 4 werkdagen) een certificaat als geschenk voor een dierbare. Speciaal voor Vaderdag ontvang je jouw certificaat direct in je mail!

Vaccinaties: 20 euro

We werken samen met lokale overheden aan vaccinatieprogramma’s zodat elk kind beschermd is tegen dodelijke ziekten.

Geit: 35 euro

Hygiëne-kit: 12 euro

Voor het eerst menstrueren kan best spannend zijn. Als meisjes dan ook nog een gebrek aan hygiënische producten hebben, kunnen ze zich geïsoleerd voelen.

Schoolpakket: 25 euro

Om te kunnen leren zijn er wel leerboeken nodig! Om leesvaardigheid te stimuleren worden ook vrijwilligers getraind om kinderen te begeleiden en rijdt er een mobiele bibliotheek rond!

Help een gezin een bedrijf opzetten: 200 euro

Mensen lenen geld uit een spaargroep en beginnen klein met de verkoop van een paar producten. Ze leren ook hun boekhouding te doen. Zo kan het uitgroeien tot een groot bedrijf!

Training kinderrechten: 10 euro

Kinderen die geen identiteitspapieren hebben, bestaan officieel niet. Daardoor kunnen ze niet naar school of naar de dokter. Training en voorlichting hierover is dus ontzettend belangrijk. Met dit cadeau draag je bij aan de Training Kinderrechten.

Noodhulp – Voedselpakket: 50 euro

Wil jij een cadeau geven aan een kwetsbaar kind in nood? Geef dan een voedselpakket waar een familie een week lang van kan leven.

Twee kippen: 45 euro

Twee kippen kunnen levens veranderen in Afrika en Azië. De eieren en het vlees zijn een inkomstbron voor gezinnen. Dat beetje extra inkomen maakt voor hen een groot verschil.

Geboortepakket: 125 euro

Help kinderen in Sierra Leone aan een gezonde start in het leven door middel van een geboortepakket. Inclusief luiers, rompertjes en flesjes.

Solarlamp: 15 euro

Meer dan 800 miljoen mensen wereldwijd hebben geen veilige lichtbron. Een solarlamp wordt verstrekt in vluchtelingenkampen, afgelegen gezondheidsklinieken en door rampen getroffen gebieden.

Schoon drinkwater: 250 euro

We leggen waterpompen aan, zorgen voor tappunten bij klinieken en scholen en zorgen dat mensen weten hoe ze dit onderhouden, zo garanderen we een blijvende verbetering!

Noodhulp – Noodvoeding: 12 euro

Voor 12 euro geef je een ernstig ondervoed kind een maand lang levensreddende voeding.

Waar komt mijn wereldcadeau terecht?

Met het kopen van een cadeau help je heel concreet mee aan duurzame ontwikkeling. Wereldcadeaus worden met zorg uitgezocht. Er zit vast iets bij dat je aanspreekt!

Duizenden kinderen en mensen in hun leefomgeving worden, via de sponsorprogramma’s van World Vision, in diverse landen geholpen. Met het kopen van een wereldcadeau bouw je mee aan een vreugdevolle toekomst van deze kinderen en hun gemeenschap.


Ook voor bedrijven

Wil je als bedrijf graag bijdragen aan duurzame ontwikkeling? Dan kan dat ook via wereldcadeaus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Onze visie

Voor ieder kind,
voor ieder hart:
de vreugde van een
veranderd leven.