Wie we zijn

Ons doel: Een betere toekomst voor ieder kind

World Vision is een ontwikkelingshulporganisatie. Ons geloof en onze waarden motiveren ons om positieve en structurele verandering te brengen in de gebieden waarin we werken en ervoor te zorgen dat levens van kinderen tot bloei komen. Doordat we door religieuze grenzen heen kijken, kunnen we in bijna 100 landen en in miljoenen levens een verschil maken. We bieden hulp aan iedereen, ongeacht religie of overtuiging. Ook werkt World Vision ter plekke met de lokale bevolking, ongeacht religie of overtuiging, omdat we geloven dat juist zij de kracht en motivatie hebben voor het veranderen van de toekomst. En dat zorgt ervoor dat we wereldwijd de meest kwetsbare mensen kunnen helpen.

Visie

Onze visie

Onze wens voor ieder kind: een leven dat helemaal tot bloei komt. Ons gebed voor ieder hart: de wil om dit waar te maken.

Missie

Onze missie

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. We luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

World Vision zet zich in voor mensen in nood

We steunen de allerkleinsten, omdat we geloven dat er een betere wereld mogelijk is voor hen.