Geloof, Hoop en Syrie

4-12-2017

Wintercampagne Geloof, Hoop en Syrië van start

De wintercampagne ‘Geloof, Hoop en Syrië’ vertelt het verhaal van geloof, hoop en beginnend herstel in Syrië. Het land ligt in puin door 6 jaar bloedige burgeroorlog. Tussen die puinhopen ontmoeten we Syriërs vluchtelingen die geloven in een nieuwe toekomst. Van kerken die onvermoeibaar hulp bleven bieden. Van mannen en vrouwen die zijn teruggekeerd om een nieuw leven op te bouwen, of zich daarop voorbereiden. Ze hebben hoop en geloven in een nieuw leven in Syrië voor zichzelf en hun families. 

Door een gezamenlijke campagne helpen EO Metterdaad, Kerk in Actie, Dorcas en World Vision deze hoop van Syriërs werkelijkheid te maken. Wij helpen hen ter plekke met bijvoorbeeld onderwijs, herbouw, traumazorg en het vinden van werk. Daar is veel geld voor nodig, want met alleen hoop kunnen teruggekeerde Syriërs geen nieuw leven opbouwen.

Aan Tafel voor Syrische vluchtelingen

In het kader van Geloof, Hoop en Syrië kunt u met vrienden en familie aan Tafel gaan. U maakt een Tafel aan op de website. Het delen van deze Tafel is leuk en gemakkelijk. U kunt online een Tafel aanmaken en u bepaalt het maximaal aantal gasten. Uw gasten kunnen dan vervolgens een gift geven en op die manier een plek reserveren aan uw Tafel. Of het nu om een diner, een high tea, spelltjes of creativiteit gaat: elke tafel is welkom! Heeft u geen kans om een tafel te delen? Dan kunt u ook een gift geven voor Syrië.