Almatine Leene treedt toe tot Raad van Toezicht World Vision

Almatine Leene treedt toe tot Raad van Toezicht World Vision

05-03-2021

Vandaag is de Raad van Toezicht van World Vision versterkt met een nieuw lid, mevrouw A. Leene (Almatine) uit Hattem. Almatine is een Nederlandse theoloog, predikant en schrijver, en sinds november 2020 is zij ook ‘Theoloog des Vaderlands'.

Almatine Leene: “Het werk dat World Vision doet is erg belangrijk want daardoor worden miljoenen kinderen in meer dan 100 landen op een structurele manier geholpen. Omzien naar de meest kwetsbaren en onrecht aanspreken is een duidelijke Bijbelse opdracht en ik hoop als lid van de Raad van Toezicht daaraan een bijdrage te kunnen leveren. Ook verwacht ik veel te leren van World Vision omdat zij een schat aan ervaringen en kennis in huis hebben!”

Ingrid Allemekinders, voorzitter Raad van Toezicht van World Vision: “Wij zijn erg blij met de komst van Almatine in de Raad van Toezicht van World Vision Nederland. Haar internationale theologische invalshoek zorgt voor verdere versterking van de deskundigheid en diversiteit die World Vision zoekt voor haar Raad van Toezicht in de komende strategische periode.”