Kinderen kiezen zelf hun sponsor

Welk kind kiest voor jou?

Chosen draait de rollen om. Niet jij als sponsor kiest een kind, maar een kind kiest jou als sponsor. Chosen geeft kinderen de vrijheid om zélf te kiezen en zélf beslissingen te nemen over hun toekomst. Chosen zet kinderen in hun kracht. En jij kunt daarbij helpen, door je aan te melden. Welk kind kiest straks voor jou?

Kinderen kiezen hun sponsor

Meld je nu aan en word gekozen!

Chosen geeft kinderen een unieke kans. De kans om hun leven voorgoed te veranderen. Maar ook dat van jou. Sluit je aan en laat ook jouw leven veranderen.

Hoe werkt Chosen?

Upload je foto

Meld je aan en upload je foto

Jouw naam en foto sturen we naar het sponsorproject. Daar organiseren onze collega’s een sponsorkindfeestje. 

Jij wordt gekozen

Daarna kiest een kind jou!

Sommige kinderen hebben lang op een sponsor gewacht. Maar nu, op het sponsorkindfeestje, mag een kind zelf zijn sponsor kiezen. Welk kind kiest straks voor jou?

Je geld wordt goed besteed

Je geld wordt besteed...

Jouw maandelijkse bijdrage besteden we in het hele projectgebied, zodat het leven van nog veel meer kinderen voorgoed verandert. Schoon water, onderwijs, voeding, gezondheidszorg… wat ze maar nodig hebben. Jij krijgt regelmatig een update over de verandering waar jullie samen voor zorgen.

Vier de vooruitgang

...en vier de vooruitgang!

Vertel elkaar in brieven over je dagelijks leven en je dromen. Deel tijd en aandacht en geef liefde! Wij geloven dat kinderen in staat zijn om hun eigen leven en leefgemeenschap te veranderen en dat ze zelfs jouw leven kunnen veranderen.