Word grote gever

Investeer in een duurzame verandering

Samen met partners investeren wij in een duurzame verandering in het leven van kinderen en de gemeenschap waarin zij leven. Zo krijgen zij weer hoop, vreugde en toekomstperspectief. Doet u mee en wordt u grote gever van World Vision?

Wij zijn World Vision

Grote gevers

Wereldwijd aanwezig

Rose woont in een kurkdroog gebied in het noorden van Kenia. In een paar jaar tijd heeft zij met een vrouwengroep haar gemeenschap door middel van FMNR gered van extreme droogte. “Eerst waren alle bomen in ons dorp gekapt,” vertelt Rose. “Maar de bomen hebben een wijdvertakt wortelstelsel. Door een bijzondere snoeimethode ontstaan uit die wortels nieuwe bomen,” vertelt Rose. Door middel van donoren en partners konden Rose en de vrouwen in haar gemeenschap training krijgen over de snoeimethode FMNR en is het land nu vruchtbaar.

Met ons samenwerken

Waarom partner worden?

Klaus Kaemer
Stichting Sight en Life

“De combinatie van de wetenschappelijke expertise van Sight and Life met voedingsoplossingen en het bereik van World Vision naar de meest kwetsbare mensen maakt deze samenwerking zeer succesvol.”

Dorien Groothuis
Naam bedrijf

“Wat me aanspreekt is dat World Vision uitgaat van de kracht van de lokale gemeenschap. Mensen leren vaardigheden waardoor zij verder kunnen bouwen. Ik had het voorrecht om dat met mijn eigen ogen te zien.”

In het jaarverslag van 2023 leest u meer informatie over hoe World Vision dankzij partners als lokale overheden, maatschappelijke organisaties, geloofsgemeenschappen, bedrijven en de academische wereld in actie is gekomen. Zo hebben we 91,8% besteed aan onze doelstellingen en hebben we met 30.357 donateurs en kindsponsors 1,5 miljoen mensen bereikt, waarvan 600.000 kinderen.

Kinderen dansen in een rondje

Onze impact in 2023

Icoon grote gevers 1

91,8%

besteed aan de projectdoelstellingen

Icoon grote gevers 2

1,5 miljoen

mensen bereikt waarvan 600.000 kinderen

Icoon grote gevers 3

30.357

donateurs inclusief kindsponsors

Hoe kan ik partner worden?

Jacqueline Niezink

Relatiebeheerder
033-4643191
06-15661690