GENOEG is GENOEG

Stop honger nu. Voor ieder kind.

Het aantal kinderen dat sterft door honger is sinds de jaren 80 gedaald. Nu neemt het aantal weer toe door stijgende voedselprijzen, conflicten en klimaatverandering. We kunnen niet achterover leunen en toekijken hoe jaren van vooruitgang voor onze ogen worden afgebroken. Er is genoeg om dat te veranderen. Wij zeggen GENOEG. Geen enkel kind hoeft honger te lijden als we NU in actie komen.

Zo kun jij zeggen: GENOEG is GENOEG

Kinderen met bord met eten


GEEF EEN GIFT

We hebben GENOEG. Laten we samen een einde maken aan honger en ondervoeding onder kinderen.

Kind in de armen van moeder


SPONSOR EEN KIND

Door kindsponsor te worden kun jij een kind helpen om de wereldwijde hongercrisis te overleven.


WORD DONATEUR

Help kinderen die vechten tegen honger op de gevaarlijkste plekken op de wereld.

Muad werd gered

van ondervoeding

De 1,5 jaar oude Muad uit Somalië was ernstig ondervoed. Door levensreddende voeding kwam hij binnen een korte tijd weer op een gezond gewicht. Nu speelt en lacht hij weer!

Muad kan weer plezier maken
Kind krijgt eten van moeder

Een leven in overvloed is mogelijk voor ieder kind

Voedselhulp en andere levensreddende steun is onmiddellijk nodig om de dood van duizenden kinderen te voorkomen. Maar we doen meer. We streven ernaar om voorgoed een einde te maken aan honger door via kindsponsoring toegang te bieden tot:

  • Gezonde voeding
  • Schoon water
  • Bescherming van kinderen
  • Opbouw van weerbaarheid tegen crises

Laatste nieuws en verhalen

Josaphat in de strijd tegen honger

Josaphats strijd tegen honger

Josaphat is 14 jaar en woont in de DRC. Hij is de oudste van zijn broertje en zusjes. De 6-jarige Gislain, 5-jarige Loraine en 2-jarige Jocelyne kijken enorm tegen hem op. Josaphat helpt hen met hun huiswerk en ze spelen samen. Toch schuilt er achter de vrolijkheid van dit jongetje…

Tigist maakt haar droom waar dankzij sponsor

Tigist uit Ethiopië groeide op in armoede toen haar ouders gingen scheiden. Door haar sponsor kreeg ze schoolspullen en kon ze studeren. Ze kon haar droom waar maken en werkt nu bij een bank.

“Vergeet Afghanistan niet”

 “De levens van de mensen in Afghanistan verwonderen me, zegt Thamindri De Silva, directeur van World Vision in Afghanistan, stralend. “Ik heb nog nooit mensen gezien die zo hard werken en hun leven zo graag willen verbeteren.” Thamindri De Silva is een ervaren leider in de non-profit wereld. Naast World…
Kinderen rennen

Wie is World Vision?

Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. We willen ze geven wat ze nodig hebben om armoede te overwinnen en hun wereld te veranderen. De lokale gemeenschap bepaalt het doel. Zij aan zij werken we aan een blijvende verandering voor de meest kwetsbare kinderen wereldwijd. Zodat vreugde weer een plek krijgt in hun leven. Dit doen we met hart en ziel omdat we geïnspireerd zijn door Jezus.

Kinderen rennen

Verhalen van hoop

Meld je aan voor vreugdevolle verhalen uit ons werkveld.