Voor kinderen.

Voor 1 euro per dag zorg je dat een kind altijd genoeg te eten heeft.

Wat kies jij?

Help kinderen in noodsituaties

Met jouw steun kunnen we direct ter plaatse zijn bij noodsituaties om kinderen en hun families hulp te bieden.

Een kind sponsoren

Kinderen verdienen een hoopvolle toekomst, met veiligheid en blijdschap.

Een geschenk vol impact 

Ontdek de vreugde van het geven van een WereldCadeau.

De impact van schoon drinkwater

Iedere 90 seconden sterft een kind door het drinken van vervuild water. Schoon drinkwater is onmisbaar voor het welzijn van kinderen en hun gezinnen.

De komst van schoon water verbetert veel. Niet alleen de gezondheid maar ook de veiligheid en toekomst van honderden kinderen.

Dit is World Vision

World Vision: de organisatie die ontwikkelingswerk écht begrijpt. De lokale gemeenschap bepaalt het doel. Zij aan zij werken we aan een blijvende verandering voor de meest kwetsbare kinderen wereldwijd.

Wat anderen zeggen over ons werk

We sponsoren John niet omdat wij er beter van worden, maar zodat hij een beter leven krijgt. Nu ben ik niet meer de enige jongen in huis!”

Fam. Richardson

 “Ik vind het mooi dat ik armoede bespreekbaar kan maken met mijn kinderen omdat wij een kind sponsoren.” 

Elizabeth Lopez

Laatste nieuws en verhalen

Marokko getroffen door aardbeving van 6.8 op de schaal van Richter

Een aardbeving van 6.8 op de schaal van Richter zorgde op vrijdagavond 8 september 2023 voor veel schade ten zuiden van Marakkech. Huizen zijn ingestort en vele mensen werden getroffen door de ramp. Er zijn meer dan 2.000 doden gemeld en meer dan 2.400 gewonden.

Een sprankje hoop in tijden van nood 

Hoeveel beproevingen kan een mens ondergaan? De Syrische Amal verloor haar man en ouders. Samen met haar zoontje vluchtte ze naar Turkije. Daar werd ze het slachtoffer van de verwoestende aardbeving op 6 februari 2023.

Afghaanse kinderen hebben dringend hulp nodig

Het is vandaag twee jaar geleden dat de Taliban in Kabul weer aan de macht kwamen. World Vision is nog steeds in Afghanistan aanwezig en blijft daar ook. Want de situatie van de kinderen in Afghanistan is onzeker en wordt alleen maar slechter. Meer dan 29 miljoen Afghanen hebben dringend…

Verhalen van hoop

Meld je aan voor vreugdevolle verhalen uit ons werkveld.