Geef een WereldCadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Koop en geef een WereldCadeau: een gift met impact! En geef een kind de kans op een vreugdevol en veranderd leven.

Vaccinaties: 20 euro

We werken samen met lokale overheden aan vaccinatieprogramma’s zodat elk kind beschermd is tegen dodelijke ziekten.

Geit: 35 euro

Een melkgeit kan een gezin voorzien van melk, mest voor groentegewassen en een stabieler inkomen.

Hygiëne-kit: 12 euro

Voor het eerst menstrueren kan best spannend zijn. Als meisjes dan ook nog een gebrek aan hygiënische producten hebben, kunnen ze zich geïsoleerd voelen.

Schoolpakket: 25 euro

Om te kunnen leren zijn er wel leerboeken nodig! Om leesvaardigheid te stimuleren worden ook vrijwilligers getraind om kinderen te begeleiden en rijdt er een mobiele bibliotheek rond!

Help een gezin een bedrijf opzetten: 200 euro

Mensen lenen geld uit een spaargroep en beginnen klein met de verkoop van een paar producten. Ze leren ook hun boekhouding te doen. Zo kan het uitgroeien tot een groot bedrijf!

Identiteitsbewijs: 10 euro

Ieder kind heeft recht op een identiteit. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Kinderen die geen geboortebewijs of identiteitspapieren hebben bestaan officieel niet. Daardoor kunnen ze bijvoorbeeld niet naar school of naar de dokter. Lees meer

Voedselpakket: 50 euro

Wil jij een cadeau geven aan een kwetsbaar kind in nood? Geef dan een voedselpakket waar een familie een week lang van kan leven.

Twee kippen: 45 euro

Twee kippen kunnen levens veranderen in Afrika en Azië. De eieren en hun vlees zijn een inkomstbron voor gezinnen. Dat beetje extra inkomen maakt voor hen een groot verschil.

Geboortepakket: 125 euro

Help kinderen in Sierra Leone aan een gezonde start in het leven door middel van een geboortepakket. Inclusief luiers, rompertjes en flesjes.

Solarlamp: 15 euro

Meer dan 800 miljoen mensen wereldwijd hebben geen veilige lichtbron. Een solarlamp wordt verstrekt in vluchtelingenkampen, afgelegen gezondheidsklinieken en door rampen getroffen gebieden.

Schoon drinkwater: 250 euro

We leggen waterpompen aan, zorgen voor tappunten bij klinieken en scholen en zorgen dat mensen weten hoe ze dit onderhouden, zo garanderen we een blijvende verbetering!

Koe: 175 euro

Een koe kan een kind en het gezin voorzien van wel 80.000 glazen melk om te drinken en te verkopen. Maar koeien worden ook gebruikt om velden om te ploegen. Een echte investering voor een gezin in nood.

Dit is World Vision


World Vision is een organisatie die ontwikkelingswerk écht begrijpt. De lokale gemeenschap bepaalt het doel. Zij aan zij werken we aan een blijvende verandering voor de meest kwetsbare kinderen wereldwijd.

Waar komt mijn WereldCadeau terecht?

Met een wereldcadeau doen we er alles aan om jouw donatie te gebruiken om elk kind een kans te geven op een vreugdevol en veranderd leven. Elk geschenk is representatief voor middelen, diensten of ondersteuning in één van onze sponsorprogramma’s.

Jouw donatie wordt besteed waar dit het hardst nodig is. Wanneer je bijvoorbeeld een lespakket cadeau geeft, dan ondersteun je een van onze onderwijsprogramma’s, waardoor de levens van vele kinderen blijvend veranderen. Na tientallen jaren ervaring hebben we ontdekt dat dit de meest effectieve manier is om een gemeenschap echt te helpen.


Ook voor bedrijven

Wil je als bedrijf graag bijdragen aan duurzame ontwikkeling? Dan kan dat ook via WereldCadeaus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Onze visie

Voor ieder kind,
voor ieder hart:
de vreugde van een
veranderd leven.