Twee vriendjes uit Malawi lachen naar elkaar

Stage Marketing & Communicatie

28 – 32 uur per week

Deel deze vacature:

Ben jij op zoek naar een brede Marketing & Communicatie stage waarin je veel kan leren en doen? Waarin er gekeken wordt naar waar jouw interesses en talenten liggen en hoe we je stageperiode zo goed mogelijk kunnen invullen? En waar je je ook nog eens inzet voor kinderen in nood? Lees snel verder!

Jouw plek bij ons

Als stagiair binnen het fondsenwerving team werk je samen met zes teamleden. Je stage is breed opgezet en je zal dan ook een breed pakket aan taken hebben. Dat is namelijk het leuke aan fondsenwerving: alle kanten van marketing en communicatie komen hierin naar voren. Van creatief schrijven tot grafisch vormgeven, van meehelpen bij events tot het analyseren van data van campagnes. Ben jij meer van grafisch ontwerp dan van data analyse, of juist andersom? Dan zorgen we dat je vooral met die taken bezig mag! Ook bepalen we wie jouw stagebegeleider wordt op basis van jouw leerbehoeften, interesses en vaardigheden.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van het team fondsenwerving help jij mee met een verscheidenheid aan fondsenwervende activiteiten. Je denkt mee en ondersteunt bij projecten op het gebied van online/multi channel campagnes, evenementen, direct mail en social media.

Het brede takenpakket is voor jou de ideale manier om je verder te ontwikkelen op communicatie of marketing gebied én om te ontdekken wat bij jou past. Je kan je onder andere bezighouden met copywriting, content creation, grafische vormgeving, het maken en optimaliseren van webpagina’s, data analyse en projectwerkzaamheden.

Over jou

 • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor 4 of 5 dagen per week, voor een periode van minimaal 3 maanden
 • Je doet een relevante HBO of WO studie in de richting van Communicatie, Marketing, Leisure- of Event Management of Bedrijfskunde
 • Je bent communicatief ijzersterk en schrijft makkelijk
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en vindt het leuk een breed takenpakket te hebben
 • Je hebt affiniteit met ontwikkelingssamenwerking en welzijn van kinderen in nood
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met WordPress en het hebben van een rijbewijs zijn een pré

Wij bieden jou…

 • Een stage waarin echt wordt gekeken naar wie jij bent en wat jij kan
 • Een stagebegeleider die past bij de thema’s en taken die jou het meest aanspreken
 • Een stagevergoeding van €350
 • Het werken met internationale thema’s en het helpen van kinderen wereldwijd
 • Een gezellige en informele werksfeer, vanuit een prachtig kantoor in Amersfoort (op loopafstand van het station!)

Maak jij een onuitwisbare indruk op ons? En wij ook op jou? Maar liefst vier van onze huidige collega’s hebben in de afgelopen jaren een stage bij ons gedaan!

Over World Vision

World Vision helpt de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven. World Vision is een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen), met meer dan 70 jaar ervaring. World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen. In Nederland werken we met 45 betrokken collega’s en gemiddeld hebben we elk jaar zes enthousiaste stagairs.

Onze basis: christelijk geloof. Onze impact: welzijn van kinderen. Onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen.

Enthousiast?

Stuur zo snel mogelijk je motivatie en CV naar Elsard Haanstra, HR-Advisor, via hrm_nederland@worldvision.nl.

Heb je vragen over de stageplek? Die kan je stellen aan Carina Koerting, Teamleider fondsenwerving, via carina_koerting@worldvision.nl of 033-4643444.

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

De veiligheid van kinderen en (jong) volwassenen is voor World Vision zeer belangrijk. World Vision accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt ook uitgebreid aan de orde in onze werving & selectieprocedures. Het overleggen van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en het overleggen van minimaal twee referenties is onderdeel van deze procedure. Deze referenties moeten voldoen aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. Dit betekent dat bij het opvragen van de referenties onderzoek gedaan zal worden naar eventuele Safeguarding incidenten bij voormalig werkgevers.

Meer informatie over de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme vind je  hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.