Zip your Lip

Stage Marketing/Communicatie bij Zip your Lip

Hey jij! Wil jij bijdragen aan een betere wereld en ondertussen een hoop lol beleven met een leuke jonge doelgroep? Het nieuwe team Advocacy and Youth Engagement bij World Vision zoekt communicatie stagiair(e)s! Ben jij enthousiast, creatief, communicatief sterk en een echte teamplayer? Solliciteer direct!

Stage lopen bij Zip your Lip!

Als Communicatie stagiair op de afdeling Advocacy and Youth Engagement ondersteun je voornamelijk de Coördinator van Zip Your Lip, de jongerenactie van Nederland. Zip Your Lip betekent samen honger verslaan door 24 uur niet te eten. Als Zip your Lip enthousiasmeren we jongeren op middelbare scholen en bij studentenverenigingen al meer dan 30 jaar om een stapje extra te zetten: één dag je eten laten staan en geld ophalen voor leeftijdsgenoten die écht geen eten hebben. Al meer dan 200.000 jongeren hebben afgelopen jaren meegedaan. Daarnaast pak je ook taken op voor de lobbyist van World Vision die zich bezighoudt met politieke beleidsbeïnvloeding voor humanitaire doeleinden en jongerenparticipatie. Misschien help jij wel mee om de belangen van kwetsbare kinderen wereldwijd hoger op de politieke agenda te zetten!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Wat ga je doen?

 • Je draagt zorg voor goede communicatie (via diverse kanalen) met de achterban;
 • Je onderhoudt warm contact met de actieve scholen/jeugdgroepen/politici;
 • Je denkt mee over de online en offline marketing van de afdeling;
 • Je speelt een ondersteunende rol in meetings;
 • Je beheert de social mediakanalen;
 • Je helpt bij het bedenken van creatieve jongerencampagnes;
 • Je organiseert en helpt mee met evenementen;
 • Je denkt mee over de continue ontwikkeling en vernieuwing van de jongerenactie.

“Mijn stage bij World Vision was super leerzaam en erg interessant. Collega’s stonden er altijd voor open om me te helpen en vonden het belangrijk dat ik het naar m’n zin had. Daarnaast vond ik het heel mooi om op deze manier wat te kunnen betekenen voor kinderen die zoveel minder hebben dan ik.”

Julia, stagiair 2024

Jouw profiel:

 • Je doet een HBO of WO-opleiding in de richting van Communicatie, Marketing of (Digitale) Media. Een opleiding zoals bedrijfskunde, bestuurskunde, European Studies of anders kan ook aansluiten! Overtuig ons waarom jouw achtergrond helemaal bij ons past 😉;
 • Je bent beschikbaar vanaf september voor 4/5 maanden;
 • Je bent enthousiast, flexibel en zelfstandig;
 • Je bent communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling);
 • Interesse (en ervaring) in videobewerking/TikTok filmpjes is een pré;
 • Rijbewijs is een pré.

Herken jij jezelf? Dit is wat wij bieden…

 • Je leert veel doordat je goede begeleiding krijgt in een professionele werkomgeving;
 • Er is veel variatie in je werkzaamheden;
 • Je krijgt ruimte om ook in de rest van de organisatie mee te kijken;
 • Een mooie stagevergoeding van €350,- bruto per maand (bij fulltime dienstverband).

Over World Vision

Met Zip your Lip wordt er geld opgehaald voor projecten van World Vision. World Vision helpt de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven. World Vision is een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen), met meer dan 70 jaar ervaring. World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen.

Onze basis: christelijk geloof
Onze impact: welzijn van kinderen
Onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen

Reageren

Solliciteer gelijk. Wil je mail informatie? Neem dan contact op met hrm_nederland@worldvision.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Nolan Roffelsen. Meer informatie? Kijk op zipyourlip.nl en worldvision.nl of bel 033-4643444.

De veiligheid van kinderen en (jong) volwassenen is voor World Vision zeer belangrijk. World Vision accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt ook uitgebreid aan de orde in onze werving & selectieprocedures. Het overleggen van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en het overleggen van minimaal 2 referenties is onderdeel van deze procedure. Deze referenties moeten voldoen aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. Dit betekent dat bij het opvragen van de referenties onderzoek gedaan zal worden naar eventuele Safeguarding incidenten bij voormalig werkgevers.

Meer informatie over de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.