Sponsor een kind via World Vision

Sponsor een kind

Met €30 per maand verandert u het leven van een kwetsbaar kind

Wat uw kindsponsoring betekent:

Zelfredzame gemeenschappen

Een zelfredzame gemeenschap

Uw maandelijkse bijdrage van €30 wordt besteed in het projectgebied. Op basis van de hulp die nodig is werken we aan het verbeteren van de infrastructuur, zoals de aanleg van nieuwe waterputten, scholen of gezondheidscentra.

Persoonlijke relatie met het kind

Een persoonlijke relatie

Als sponsor kunt u schrijven en e-mailen naar uw sponsorkind. U ontvangt van ons foto's van uw sponsorkind en van de gemeenschap waar hij/zij woont.

World Vision

Een lange termijn oplossing

We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!

Wilt u een ander kind sponsoren omdat u bijvoorbeeld voorkeur heeft voor een bepaald land? Dat kan!
Bel ons (033 - 4643 444) of mail ons (info@worldvision.nl) en we helpen u graag.

Hallo, ik ben Tapashree uit India en ik zoek een sponsor!

  • Mijn leeftijd: 9 jaar (19.06.2009)
  • Ik woon met mijn: ouders
  • Mijn hobby: Does not play - disabled

Door een kind te sponsoren, geeft u het toegang tot schoon water, gezondheidszorg, voedsel, onderwijs en beschermt u het. Voor slechts 1 euro per dag ondersteunt u niet alleen het kind, maar ook de familie en de omgeving. En door persoonlijk contact ontdekt u hoe waardevol uw steun is!

3x zoveel effect

Uw sponsoring heeft 3x zoveel effect, want u helpt niet alleen uw sponsorkind, maar ook de familie en de omgeving.

Kind

Kind

Als sponsor verandert u het leven van een kind in Afrika of Azië. Afhankelijk van de basisbehoeften van uw sponsorkind, krijgt het medische zorg, gezonde voeding, onderwijs en toegang tot schoon water. 

Familie

Familie

U helpt ook de familie van het sponsorkind. Zo krijgen zij bijvoorbeeld landbouwtrainingen, hulp bij het genereren van inkomsten of andere ondersteuning. 

omgeving

Omgeving

Alle bewoners van een World Vision-projectgebied profiteren van de verbeterde infrastructuur, zoals de aanleg van nieuwe waterputten, scholen of gezondheidscentra.