Programma ‘Van waarde!’

We willen allemaal zó graag van betekenis zijn, er toe doen en als het even kan niet onder doen voor de ander. In onze maatschappij wordt er veel van ons verwacht: er zijn zoveel ballen in de lucht te houden. We willen voldoen aan verwachtingen, niemand teleurstellen. We willen van waarde zijn!

Maar wat bepaalt nou jouw waarde? Is je waarde afhankelijk van hoe je naar jezelf kijkt of van wat anderen van je denken of vinden?
Is je waarde afhankelijk van wat je doet of presteert, of dat je rijk of arm bent?

Spreekster en zangeres Mariëlle was zich nooit echt bewust waar haar waarde vanaf hing, tot het moment dat alles waar zij haar waarde uit haalde verdween. Wat volgde was een zoektocht naar waar haar waarde door wordt bepaald. De ontdekkingen die zij deed deelt zij op een inspirerende manier tijdens het programma ‘Van waarde!’. Tijdens het programma wordt zij muzikaal begeleid door pianiste Elles Grandia.

Mariëlle en Elles werken regelmatig samen tijdens kerkdiensten, concerten, projecten en vrouwenevents. 
Speciaal voor het programma ‘Van waarde!’ schreven zij samen het lied ‘Lichtjes’.

Over Mariëlle

Mariëlle is ambassadeur van World Vision en is daar sinds een aantal jaren ook werkzaam op de afdeling donateursservice. Naast haar hart voor kinderen die opgroeien in armoede, heeft zij een grote passie voor geloof en zingen (o.a. kerkdiensten, vrouwendagen, Nederland Zingt, soliste Adrian Snell, projecten The Choir Company), en voor vrouwenwerk. Met persoonlijke verhalen uit haar leven wil zij andere vrouwen inspireren en bemoedigen. Al haar passies komen samen in het programma ‘Van waarde!’

Over Elles

De muzikale begeleiding van het programma wordt verzorgd door pianiste Elles Grandia. Elles is een muzikale duizendpoot. Naast professioneel pianiste is zij ook actief als pianodocente. Daarnaast is zij tekstschrijfster en schrijft en componeert zij musicals. Zij is eigenaresse van het bedrijf ‘EnMuziek‘.

Over het programma ‘Van waarde!’

Tijdsduur: +/- 55 minuten
Muziek: tijdens het programma worden drie nummers (sommige met beeldmateriaal) gespeeld/gezongen
World Vision: sponsorprogramma ‘Chosen’ is onderdeel van het programma

In overleg verzorgen Mariëlle en Elles graag een verdere muzikale invulling van het vrouwenevent (aansluitend voor/na het programma).