Voor het eerst kiezen kinderen zelf hun sponsor

World Vision draait met Chosen de rollen om. Niet jij als sponsor kiest een kind, maar een sponsorkind kiest jou! Wil jij ook gekozen worden? Het volgende sponsorfeestje vindt plaats op 25 mei in Oeganda.

Laat jij je kiezen door een sponsorkind op het sponsorfeestje in Oeganda?!

Chosen logo

Kinderen kiezen zelf hun sponsor

  

Meisje kiest haar eigen sponsor

Een keuze die alles verandert

World Vision geeft kinderen en families de mogelijkheden om zélf keuzes te maken die bijdragen aan een betere toekomst. Daarom wordt jouw relatie met een Chosen sponsorkind gekenmerkt door gelijkwaardigheid. 

Door jouw bijdrage van €30 per maand kunnen kinderen en gemeenschappen zelf hun leven veranderen. Geef jij een kind die keuze? 

Chosen

Hoe werkt Chosen?

Hoe werkt Chosen - stap 1

Meld je aan en upload je foto

Jouw naam en foto sturen we naar het sponsorproject. Daar organiseren onze collega’s een sponsorkindfeestje.

Hoe werkt Chosen - stap 2

Daarna kiest een kind jou!

Sommige kinderen hebben lang op een sponsor gewacht. Maar nu, op het sponsorkindfeestje, mag een kind zelf zijn sponsor kiezen. Welk kind kiest straks voor jou?

Hoe werkt Chosen - stap 3

Je geld wordt besteed...

Jouw maandelijkse bijdrage besteden we in het hele projectgebied. Zo help je jouw sponsorkind én zijn of haar omgeving. We zorgen voor schoon water, voeding, onderwijs en gezondheidszorg.

Hoe werkt Chosen - stap 4

...en vier de vooruitgang!

Je krijgt regelmatig een update over de verandering waar jullie samen voor zorgen. Vertel elkaar in brieven over je dagelijks leven en je dromen. Deel tijd en aandacht en geef liefde!


Elizabeth Lopez, winnares van Heel Holland Bakt 2021, werd gekozen

"In december werd mijn gezin ‘gekozen’. Dat vond ik erg bijzonder. Ik vind het heel mooi dat kinderen zelf een keuze krijgen. Een kind uit Oeganda koos voor ons. Bekijk in de video wat onze reactie was toen wij hoorden door wie wij gekozen waren."

- Elizabeth Lopez

Elizabeth Lopez werd gekozen via Chosen

Elizabeth en haar gezin werden gekozen

Milli kiest haar sponsor


Meld je nu aan en word gekozen!

Chosen geeft kinderen een unieke kans. Met jouw steun verander je het leven van een kind voorgoed. Maar ook je eigen leven. 

Jouw sponsorbijdrage geeft kinderen een keuze

Schoon drinkwater
Kinderen op school
Kinderen met World Vision medewerker
Kinderen op school

Kind met kip

Chosen feestjes

Het eerstvolgende sponsorkindfeestje vindt plaats op 25 mei in Oeganda. De kinderen kijken daar enorm naar uit. Na je aanmelding ga je gelijk het project sponsoren en op het sponsorkindfeestje word je dan gekozen door een kind. Jouw maandelijkse bijdrage van €30 zorgt voor schoon water, onderwijs, voeding, gezondheidszorg en een veilige leefomgeving in het projectgebied. 

Coronapreventie

 

Uw donatie is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting; World Vision is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), RSIN 006337429.