Werken bij World Vision

Wil jij graag werken bij één van de grootste internationale kindergerichte ontwikkelingsorganisaties wereldwijd? Wil jij met jouw talenten onderdeel zijn van een gedreven team dat dagelijks werkt aan vreugde in de levens van kinderen en de harten van onze donateurs? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Zip your Lip

Coördinator Zip your Lip (32 uur per week)

Als coördinator van onze jongerenactie Zip your Lip motiveer jij scholen en kerken om in actie te komen. Je onderhoudt bestaande relaties en zoekt contact met scholen en jeugdgroepen die mee willen doen aan Zip your Lip.

Lees meer >

werken bij World Vision goed doel NGO non-profit digital

HR-medewerker (parttime, 16 uur per week)

 Als HR-medewerker geef je ondersteuning aan onze medewerkers. Je laat de verschillende HR-processen vlekkeloos lopen en ondersteunt bij het werven van nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. 

Lees meer >

Medewerker donateursservice (20-28 uur per week)

Als medewerker donateursservice ben je samen met drie collega’s verantwoordelijk voor het werven van nieuwe en behouden van bestaande donateurs en kindsponsors en voor de zichtbaarheid van World Vision bij het Nederlandse publiek.

Lees meer >

World Vision Zambia kindsponsoring sponsorkind

Medewerker crediteuren- en debiteurenadministratie (20 – 28 uur per week)

Als medewerker crediteuren- en debiteurenadministratie laat je financiële processen soepel verlopen. Je verwerkt facturen en zorgt ervoor dat betalingen op tijd gedaan kunnen worden.

Lees meer >

Fondsenwerver particuliere markt/direct marketeer (28/32-36 uur per week)

Als fondsenwerver particuliere markt ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van donateurs. Je zet hierbij verschillende kanalen in, zoals face-to-face, telemarketing en direct mail. Je werkt in een team met 8 fondsenwervers samen, met iedereen zijn/haar eigen expertise.

Lees meer >

Vrijwilligerswerk

Vacatures in het buitenland

U kunt via de internationale website van World Vision reageren op internationale vacatures.

Eisen functies buitenland

• Twee jaar werkervaring in het buitenland
• Minimaal een HBO-opleiding
• Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal
• Overtuigd christen zijn en achter de christelijke overtuiging van World Vision staan
• Voldoen aan de functie-eisen

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

World Vision werkt in haar programmalanden zoveel mogelijk met lokale medewerkers en vrijwilligers. Het is daarom niet mogelijk om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen. 
Waarom we met lokale mensen werken:

• We stimuleren de ontwikkeling van eigen verantwoordelijkheid en hebben vertrouwen dat er in lokale gemeenschappen voldoende talent aanwezig is om in te zetten.
• De lokale medewerkers kennen en begrijpen de lokale cultuur en spreken de lokale taal. Ze trainen de bevolking en zorgen er zo voor dat de mensen zelf de benodigde kennis krijgen.

Reageren op onze vacatures betekent dat je verklaart dat: 

De verklaringen en informatie die ik in mijn sollicitatie heb opgenomen zijn juist, volledig en te goeder trouw gedaan. Ik begrijp dat het geven van een verkeerde voorstelling van zaken, onjuiste informatie en het achterhouden van informatie een reden is om mijn sollicitatie af te wijzen, een aanbod of benoeming in te trekken en indien deze al is aanvaard met onmiddellijke ingang te beëindigen.

As an applicant I hereby declare that:

I certify that all of the statements made in this application are true, complete, and correct and are made in good faith. I understand that falsifying, misrepresenting or intentionally withholding information will be grounds for rejection of my application or withdrawal of any offer of appointment or, if an appointment offer has been accepted, for its immediate cancellation or termination.