Hoofdinhoud

World Vision heeft nieuwe ambassadeurs! Remko Harms en koor/orkest Music for Christ gaan zich inzetten om kinderen een toekomst te geven. We spraken Remko over zijn keuze om ambassadeur te worden. Twee jaar geleden werd Remko sponsor. Vandaag, anderhalf jaar later, mogen we met plezier aankondigen aan dat Remko Harms ook zijn talent en tijd wil inzetten om levens van kinderen te veranderen.

Wie is Remko Harms?

“Ik ben 41 jaar en ik ben zanger. Met mijn stem probeer ik mensen blij te maken en muzikaal met elkaar te verbinden. Ik ben opgegroeid in een kleurrijk gezin, waar naastenliefde centraal stond. In mijn tienerjaren adopteerden mijn ouders twee meisjes uit Brazilië. Zij werden mijn zussen en ik vond dat geweldig! Zelf wil ik ook iets terugdoen voor de wereld. Ik ben dankbaar dat ik me als ambassadeur van World Vision mag inzetten voor kinderen, en nog meer naastenliefde kan verspreiden.”

Wat spreekt jou aan in het werk van World Vision?

“Ik vind het mooi hoe World Vision kinderen een veilig gevoel geeft en hen een kansrijke toekomst biedt. Samen met alle mensen die zich aan World Vision verbinden, in welke vorm dan ook, maken we kinderen blij!”

In november 2021 leerde Remko World Vision kennen tijdens een concert van Events For Christ. Diezelfde avond meldde hij zich aan voor Chosen, en werd hij sponsor van Derrick uit Oeganda.
Groepsfoto van koor en orkest Music for Christ

Wat wil je als ambassadeur van World Vision bereiken?

“Ik verlang ernaar dat er nog veel meer kinderen worden geholpen. Dit verlangen wil ik graag combineren met mijn grote passie: muziek. Met zingen wil ik mensen bij elkaar brengen. Daarom wil ik met muziek harten raken van mensen, en hen bemoedigen om ook sponsor te worden.”