Kerstkaart voor je sponsorkind

Straks is het weer feest in de sponsorprojecten. De kinderen staan samen vol verwachting in de rij te wachten. “Is er post voor mij uit Nederland?” Wat een verrassing is het dan dat jouw kaart daartussen zit! En voor jouw sponsorkind om te ontdekken dat je aan hem/haar denkt en hem waardevol vindt.

Hoe werkt het?

  1. Je krijgt van ons de kerstkaart thuisgestuurd. Heb je hem gemist? Download en print hem via onderstaande knop;
  2. Schrijf je kerstwens op en versier de kaart eventueel nog met een foto of tekening;
  3. Stuur de kaart vóór maandag 23 oktober terug naar ons kantoor in Amersfoort;
  4. Onze vrijwilligers sorteren de kaarten en sturen deze op naar de projectgebieden van de sponsorkinderen.

Als je de kerstkaart na 23 oktober nog wilt versturen, vragen we je dit rechtstreeks naar het projectgebied te doen. Het adres van jouw sponsorkind vind je hier.

Tips voor het schrijven van een hartverwarmende kerstkaart

Het krijgen van een kerstkaart is een groot plezier. De boodschap hoeft niet uitgebreid te zijn, een eenvoudig ‘Merry Christmas’ is al voldoende! Wil je meer schrijven? Hier een aantal tips:

1. Schrijf een wens
Kerst is een periode van wensen en verwachtingen voor de toekomst. Schrijf een mooie wens op voor je sponsorkind, zoals: “Mijn droom voor jou: een goed en gezond leven vol vrienden en vrolijkheid.”

2. Stel een vraag
Zoek interactie met je sponsorkind en stel een leuke vraag. Bijvoorbeeld: “Wat is jouw grootste droom?”

3. Bemoedig je sponsorkind
Laat je sponsorkind weten dat je trots op hem/haar bent. Schrijf bijvoorbeeld: “Je doet het geweldig, ik ben trots op je!”

Sponsorkinderen met de kerstkaart van 2022
Bleyani uit Malawi

Een extra bijzonder geschenk

Wil je niet alleen je sponsorkind, maar ook andere kwetsbare kinderen omarmen in een tijd van ongekende hongersnood? Geef dan een extra Kerstgift.

Conflicten en klimaatverandering leiden tot een wereldwijde hongercrisis. 50 miljoen mensen, waarvan de helft kinderen, in 45 landen zijn getroffen. World Vision reageert met een grote humanitaire hulpactie, waarbij we ons richten op 25 landen.

Met jouw bijdrage zorg je ervoor dat meer kinderen met honger genoeg te eten krijgen. Je kunt je gift overmaken naar NL54 ABNA 0412 0072 82 o.v.v. Kerstgift of klik op onderstaande button en doneer via de website.