World Vision Sprekers

Nodig een spreker uit

Hoe ga je als christen om met de nood in de wereld? Wat is de plaats van de lokale kerk in de wereldwijde gemeente van Christus? Hoe kunnen christenen concreet handen en voeten geven aan hun geloof? Zijn dit interessante thema’s voor een kerkdienst, gemeenteavond of jongerenmeeting in uw gemeente? Nodig dan – kosteloos – één van onze sprekers uit!

Rob Favier

Rob is zanger, (liedjes)schrijver, theoloog en entertainer. Een ‘zingende dominee’ met een groot hart voor mensen in nood. (Preekconsent)

Leonie van den Berg

Een bevlogen boodschap met een muzikale tint. Samen met haar vaste pianist Henk Lip, heeft Leonie al veel kinderen en volwassenen geïnspireerd. Leonie en Henk kunnen zowel de preek als de muzikale invulling verzorgen.

Maarten Wassink

Warm en betrokken. Deze enthousiaste dirigent heeft een hart voor kinderen in Azië en weet een zaal door zijn bevlogenheid als geen ander te raken.

Paulien Vervoorn

Ze is spreker, trainer en auteur bij Geloofwaardig Spreken. Paulien heeft een groot hart voor India en brengt in haar preken het onrecht en de hoop die ze daar gezien heeft heel dichtbij. Nodig je haar uit, dan krijg je een diepgaand, maar toch laagdrempelig, inspirerend en praktisch verhaal te horen!

Joline Zuidema

Joline is spreker en docent en neemt je mee naar een geworteld, bezield leven met God. Een leven dat voorbij onszelf kijkt, in verbinding met de ander. Waarbij we, juist in het midden van deze wereld, God onze keuzes, inzet en prioriteiten laten bepalen. Nodig je haar uit, dan krijg je denkstof om hoopvol, realistisch om je heen te kijken!

Mariëlle van ’t Veld

Zangeres en spreekster Mariëlle van ’t Veld en pianiste Elles Grandia komen naar je toe met ‘Van Waarde!’ Een programma vol bemoediging, hoop en inspiratie speciaal voor vrouwen. Waar ligt jouw waarde en hoe kan jij met jouw leven een ander tot zegen zijn? Zij kunnen ook een verdere muzikale invulling verzorgen.

Arnold Wienen

Arnold is een bevlogen jongerenspreker. Open, radicaal én met gevoel voor humor zet hij jongeren in beweging.

Spreker Gersom Westerkamp

Gersom Westerkamp

Gersom groeide op in Afrika en zag met eigen ogen wat armoede en onrecht met mensen doet. Hij gaat buiten de gebaande paden en neemt op zijn enthousiaste manier iedereen mee in zijn verhaal.

Gert Visscher

Gert is spreker en zanger en al jarenlang een warm voorstander van bewogen betrokkenheid bij mensen die in armoede leven. Hij komt graag naar je toe en vertelt in kerken en tijdens concerten over het verschil wat we kunnen maken.

Eén van onze sprekers uitnodigen?

We denken graag met jou en jouw kerk mee. Vul jouw gegevens in op het formulier en wij nemen contact met je op. Heb je nu al vragen over het aanvragen van een spreker? Neem dan gerust contact met ons op.

Berlinde Bouw

Relatiebeheerder kerken
033 – 4643 444