World Vision Sprekers

Nodig een spreker uit

Hoe ga je als christen om met de nood in de wereld? Wat is de plaats van de lokale kerk in de wereldwijde gemeente van Christus? Hoe kunnen christenen concreet handen en voeten geven aan hun geloof? Zijn dit interessante thema’s voor een kerkdienst, gemeenteavond of jongerenmeeting in uw gemeente? Nodig dan – kosteloos – één van onze sprekers uit!

Spreker Rob Favier

Rob Favier

Rob is zanger, (liedjes)schrijver, theoloog en entertainer. Een ‘zingende dominee’ met een groot hart voor mensen in nood. (Preekconsent)

Spreker Maarten Wassink

Maarten Wassink

Warm en betrokken. Deze enthousiaste dirigent heeft een hart voor kinderen in Azië en weet een zaal door zijn bevlogenheid als geen ander te raken.

Spreker Arnold Wienen

Arnold Wienen

Arnold is een bevlogen jongerenspreker. Open, radicaal én met gevoel voor humor zet hij jongeren in beweging.

Spreker Leonie van den Berg

Leonie van den Berg

Een bevlogen boodschap met een muzikale tint. Samen met haar vaste pianist Henk Lip, heeft Leonie al veel kinderen en volwassenen geïnspireerd. Leonie en Henk kunnen zowel de preek als de muzikale invulling verzorgen.

Spreker Gersom Westerkamp

Gersom Westerkamp

Gersom groeide op in Afrika en zag met eigen ogen wat armoede en onrecht met mensen doet. Hij gaat buiten de gebaande paden en neemt op zijn enthousiaste manier iedereen mee in zijn verhaal.

Mariëlle van ’t Veld

Zangeres en spreekster Mariëlle van ’t Veld en pianiste Elles Grandia komen naar je toe met ‘Van Waarde!’ Een programma vol bemoediging, hoop en inspiratie speciaal voor vrouwen. Waar ligt jouw waarde en hoe kan jij met jouw leven een ander tot zegen zijn? Zij kunnen ook een verdere muzikale invulling verzorgen.

Spreker Paulien Vervoorn

Paulien Vervoorn

Ze is spreker, trainer en auteur bij Geloofwaardig Spreken. Paulien heeft een groot hart voor India en brengt in haar preken het onrecht en de hoop die ze daar gezien heeft heel dichtbij. Nodig je haar uit, dan krijg je een diepgaand, maar toch laagdrempelig, inspirerend en praktisch verhaal te horen!

Wil jij één van onze sprekers uitnodigen?
Stuur dan een mail naar kerken@worldvision.nl en we spreken het graag met je door!