Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Word donateur

en help de meest kwetsbare kinderen

Ali"Hun handen werden achter hun rug vastgebonden. Eén van hen had een groot schotwond. Bij de ander was de keel doorgesneden. Ik zag het met mijn eigen ogen en ik kan het niet vergeten..." - Ali (12) uit Syrië

Wat Ali en al die Syrische kinderen op de vlucht meemaken is onbeschrijflijk. Ze zien verschrikkelijke dingen, groeien op in een tent en hebben amper toegang tot voedsel, zorg en onderwijs. U als donateur kunt ervoor zorgen dat Ali en al die andere kinderen hulp bij traumaverwerking krijgen, naar school kunnen, water krijgen en voedsel krijgen. Want als donateur helpt u de meest kwetsbare kinderen in de meest onveilige gebieden! 

Helpt u mee? 

Ja, ik wil donateur worden!

euro per maand van mijn rekening af te schrijven.

1. Mijn gegevens:

(1234 AA)
- - (dd-mm-jjjj)

* velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen.

World Vision Nederland garandeert je privacy. We zullen de gegevens die we via de website ontvangen vertrouwelijk gebruiken. Ook zullen we gegevens niet verkopen, verhuren of ruilen met andere organisaties.

Verzenden

Deel artikel