Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Word donateur

Wist u dat… u vandaag een kwetsbaar kind kunt helpen om te overleven?

Word donateur van World VisionOorlog, hongersnood… soms kunnen we de beelden van ellende bijna niet aan. In deze situaties zijn kinderen het meest kwetsbaar. Kinderen die niets liever willen dan spelen, leren en gezond opgroeien. En dat is niet onmogelijk, als ze de kans maar krijgen! 

Help de meest kwetsbare kinderen overleven

U kunt hoop bieden in het leven van deze kinderen! Als donateur zorgt u ervoor dat we kinderen in de meest moeilijke gebieden, zoals Syrië, kunnen helpen met overleven. Met uw bijdrage kunnen we water en voedsel uitdelen, zorg bieden en kinderen onderdak geven. Helpt u mee?

Meer informatie over de projecten

Geef kinderen voedsel, water en zorg

Ja, ik wil donateur worden!

euro per maand van mijn rekening af te schrijven.

1. Mijn gegevens:

(1234 AA)
- - (dd-mm-jjjj)

* velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen.

World Vision Nederland garandeert je privacy. We zullen de gegevens die we via de website ontvangen vertrouwelijk gebruiken. Ook zullen we gegevens niet verkopen, verhuren of ruilen met andere organisaties.

Verzenden

 


Deel artikel