Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Word donateur

In sommige gebieden is een duurzaam ontwikkelingsprogramma van vijftien jaar nog niet mogelijk, maar is hulp wel hard nodig. Bijvoorbeeld omdat er oorlog is of omdat er hongersnood dreigt. Ook dan richten we ons vooral op kinderen, omdat zij het meest kwetsbaar zijn. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Nyalang krijgt Plumpy 'nutSamen met u kunnen we hoop brengen in situaties waar de nood het hoogst is. Als donateur ondersteunt u kinderen in de meest fragiele contexten. Syrische kinderen die al zes jaar lijden aan de verschrikkingen van de oorlog, kinderen in Zimbabwe die honger lijden en nog veel meer kwetsbare kinderen.

Meer informatie over de projecten

Geef kinderen voedsel, water en zorg

Ja, ik wil donateur worden!

euro per maand van mijn rekening af te schrijven.

1. Mijn gegevens:

(1234 AA)
- - (dd-mm-jjjj)

* velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen.

World Vision Nederland garandeert je privacy. We zullen de gegevens die we via de website ontvangen vertrouwelijk gebruiken. Ook zullen we gegevens niet verkopen, verhuren of ruilen met andere organisaties.

Verzenden

 


Deel artikel