Asuntha Charles

Geef voor voedselhulp in Afghanistan

Breng deze winter wat licht in het leven van Afghaanse kinderen

Wij maken ons grote zorgen over meer dan een miljoen kinderen in Afghanistan. Ze staan aan het begin van een gitzwarte winter, waarbij ernstige honger dreigt. World Vision is ter plaatse om hulp te bieden voor gezinnen die de deur niet eens uit durven om voedsel te halen. Zij hebben jouw hulp nodig. 

Ja, ik geef eenmalig voor voedselhulp in Afghanistan

World Vision Nederland garandeert uw privacy. We zullen de gegevens die we via de website ontvangen vertrouwelijk gebruiken.
Ook zullen we gegevens niet verkopen, verhuren of ruilen met andere organisaties.

Noodoproep uit Afghanistan

Bekijk de noodoproep uit Afghanistan

Onze collega Asuntha doet vanuit Afghanistan een noodoproep om te helpen. Corona en langdurige droogte hebben in Afghanistan voor voedseltekorten en een enorme stijging van de voedselprijzen gezorgd. Na de machtswissel is de situatie alleen maar zorgelijker geworden. Uit angst voor de nieuwe politieke macht durven moeders de deur niet uit om eten voor hun kinderen te kopen. Asuntha is met honderden andere collega's ter plaatse om te helpen. Heel graag willen zij er juist nú zijn voor de meest kwetsbare kinderen. Maar daarvoor hebben ze heel hard onze steun nodig. Help jij mee? Laten we er samen alles aan doen om de kinderen van Afghanistan deze winter licht te brengen.