Koor

Geniet van een concert met korting

World Vision is regelmatig te vinden bij concerten en events. Samen met deze artiesten maken we van een avondje uit een avond met impact voor de meest kwetsbare kinderen. Zien we je daar?

Tip: met de kortingscode wv21 krijg je €2,50 euro korting per kaartje.

Remko Harms
Met hun gezamenlijke 'Identity' tour laten Remko Harms en The Choir Company hun stem weer horen na een lange periode vol corona beperkingen. De zanger en het koor delen het podium in een gevarieerd programma, verspreid over het hele land. Voor Remko Harms is de tour des te meer bijzonder. De afgelopen periode heeft hem richting gegeven om zijn persoonlijke identiteit en stem te laten horen zoals hij altijd al graag wilde. Hij laat het horen op zijn nieuwe album 'Identity' en op de diverse avonden vol inspirerende gospels, verbindende liedjes in de bekende 'Homecoming' stijl en verder vocaal vuurwerk.
Lees meer


The Young Messiah
Na een jaar stilgelegen te hebben zijn we enorm blij dat we vanaf eind november weer het land door mogen met Tom Parkers zeer geliefde “The Young Messiah”. Dit jaar trekken de projectkoren, met solisten en begeleid door band, weer door Nederland voor zeven concerten. Een groots concert in Veenendaal brengt koorleden samen in een Mass Choir.
Lees meer


Rob Favier
Een succesvolle reeks van zeven jaar met oudejaarsconferences werd vorig jaar doorbroken door een virus. Maar met vier conference voorstellingen waagt Rob Favier nu toch weer een poging om het bewogen jaar 2021 te bespreken. Dat doet hij op veler verzoek maar ook op zijn geheel eigen wijze, die garant staat voor veel plezier met een lach en soms een traan. Zijn aanpak is op zijn zachtst gezegd een variant op de wijze waarop het nieuws doorgaans wordt gebracht. Het inspireerde hem om, ook gelet op andere 'varianten' die het jaar bepaalden, de voorstellingen 'De Favier Variant' te noemen.
Lees meer

Rob Favier

Klik op de link voor het concert waar jij naar toe wilt en vergeet niet je kortingscode te gebruiken voor €2,50 korting! Code: wv21