Hoe gaat het met mijn sponsorkind?

Hoe gaat het met mijn sponsorkind? Is het gezond? Hoe gaat het op school? En wat gebeurt er in de omgeving? Als sponsor wilt u natuurlijk weten hoe het met uw sponsorkind gaat! Op verschillende manieren blijft u op de hoogte.

Welkomstmap

Als nieuwe sponsor ontvangt u onze welkomstmap. Door de foto, introductie en achtergrondinformatie maakt u direct al kennis met uw sponsorkind.

Update uit het project

Elk jaar krijgt u een update uit het project met een bericht of mooie tekening van uw sponsorkind en vertellen we u wat er in dat jaar allemaal bereikt is in het projectgebied.

Eindejaarsgroet

Elk jaar ontvangt u in oktober de eindejaarsgroet. Op deze kaart kunt u een leuke boodschap schrijven of tekening maken voor uw sponsorkind. Een bijzonder cadeau voor uw sponsorkind en in de meeste gevallen sturen ze u altijd een leuk berichtje terug. En natuurlijk kunt u het hele jaar door schrijven met uw sponsorkind. Hoe vaker u schrijft, hoe vaker u ook een bericht terugkrijgt. 

E-news & Facebook

Een nieuwe waterpomp, een sponsor op bezoek in het projectgebied van uw sponsorkind of ander nieuws. Via de maandelijks emailnieuwsbrief en onze Facebookpagina bent u als eerste op de hoogte!