sponsorbezoek

Bezoek uw sponsorkind

We vinden het leuk als u uw sponsorkind en het gebied waar hij of zij woont, wilt bezoeken. Neem dan vooraf contact met ons op. Wij helpen u graag om deze bijzondere ontmoeting te realiseren. U kunt dan met eigen ogen zien hoe alles in het project tot stand komt! Wat moet u weten als u uw sponsorkind wilt gaan bezoeken?


Drie maanden van tevoren

Begin op tijd met het plannen van een bezoek. Als u een bezoek wilt brengen, laat ons dat dan minimaal drie maanden van tevoren weten, zodat er voldoende tijd is voor het veldkantoor om een planning te maken. Stuur een e-mail naar sponsoring@worldvision.nl of bel naar 033-4643444 en vertel ons wanneer u uw sponsorkind wil bezoeken. Dan gaan we daarna samen aan de slag met de voorbereidingen. 
 

World Vision zal u vooraf:

  • vragen een document over de regels van World Vision te lezen en te ondertekenen;
  • vragen om een verklaring van goed gedrag (bij uw gemeente verkrijgbaar);
  • uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor.
     

Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw bezoek krijgt u persoonlijke begeleiding van onze World Vision-collega's in het veld. Een projectmedewerker zal u begeleiden en rondleiden langs de diverse bezienswaardigheden in het gebied en een ontmoeting met uw sponsorkind verzorgen.


Eigen rekening

De kosten voor een bezoek komen uiteraard voor uw eigen rekening.


Geen bezoek aan Nederland

Het is niet mogelijk dat uw sponsorkind u in Nederland bezoekt. Ook is het niet toegestaan om onaangekondigd een bezoek te brengen aan uw sponsorkind.
 

Reisverhalen

Lees hier de inspirerende verhalen van sponsors die hun sponsorkind opzochten!

Famke in Oeganda

Carel en Nelly de Vries in Tanzania 
 

Verhalen delen 

Heeft u uw sponsorkind bezocht? Wij publiceren graag uw reisverhaal en -foto's op onze website om andere mensen enthousiast te maken! Mail uw verhaal met de foto's naar info@worldvision.nl.