Wij brengen kinderen duurzaam tot bloei

We geloven in verandering, want World Vision pakt de oorzaken van armoede en onrecht aan. Dat vinden wij duurzaam. Dat doen we door ook te luisteren naar de kinderen die in armoede leven. Wat zijn hun dromen? Wat zijn hun wensen? Wij willen dat hun leven tot volle bloei komt. En we zien dat deze aanpak werkt!

Samen met de lokale bevolking werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is. We streven ernaar dat in circa 15 jaar de bevolking zelfstandig verder kan.

Hoe werkt World Vision

Hoe World Vision werkt

Sponsor een kind

Hallo, ik ben Vinayak uit India en ik zoek een sponsor!

  • Mijn leeftijd: 8 years (21.09.2013)
  • Ik woon met mijn: ouders
  • Mijn hobby: cricket spelen

Wat maakt de sponsorprogramma's van World Vision uniek?

Kind
1. De meest kwetsbare kinderen

We komen op voor de rechten van kinderen! Kinderen in armoede zijn zo kwetsbaar. Met uw sponsoring geeft u een kind hoop én liefde! 

Wereldbol
2. In de meest moeilijke gebieden

Wij maken geen onderscheid naar geloof, ras of politieke voorkeur. Wij willen Jezus' liefde delen met elk kind en daardoor komen we in de meest moeilijke gebieden!

Zelfredzaamheid
3. Op weg naar zelfredzaamheid

We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!

Omgeving
4. Directe impact op kind, familie én omgeving

Uw sponsoring helpt niet alleen het kind, maar heeft directe impact in zijn of haar omgeving. We kijken met lokale mensen naar de noden en behoeften en spelen daar direct op in. Impact op kind, familie én omgeving.

Envelop
5. Blijf op de hoogte van uw sponsorkind

Als sponsor krijgt u post van uw sponsorkind, updates van het projectgebied en elk jaar kunt u uw sponsorkind verrassen met een kerstgroet. U kunt zelfs uw sponsorkind bezoeken!