Bijbel World Vision faith leaders Channels of Hope samenwerken

Relatiebeheerder kerken en ambassadeurs (32-36 uur per week)

Wil jij je talenten inzetten daar waar de nood het hoogst is en waarbij je echt duurzame verbetering kunt realiseren? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, houd je van netwerken en leg je makkelijk contact? Wil jij met die ervaring ons helpen om nog meer impact te maken? Dan is werken op onze afdeling fondsenwerving & communicatie wellicht wat voor jou! Graag komen we met je in contact.

Jouw plek bij ons

Als relatiebeheerder kerken en ambassadeurs onderhoudt en ontwikkel je relaties met kerken en ambassadeurs met als doel meer mensen te verbinden aan onze missie. Hiervoor krijg je een aantal concrete doelstellingen mee. World Vision wil graag harten raken en mensen de vreugde laten ervaren van een veranderd leven. Daarom zetten we in onze communicatie en fondsenwerving de donateur centraal.

Werken bij World Vision betekent je inzetten voor een sociale en betrouwbare werkgever. World Vision Nederland is onderdeel van de wereldwijde organisatie met ruim 35.000 medewerkers. Je hebt een hart voor ontwikkelingswerk en je vindt het belangrijk dat het leven van kwetsbare kinderen tot bloei kan komen.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van de afdeling fondsenwerving & communicatie en werkt in een team van 5 relatiebeheerders, met elk een eigen doelgroep. Je werkt met een aansprekende kerkenstrategie, waarbij de missie van de kerk en World Vision samen opgaan. De focus in jouw functie ligt op het:

 • Onderhouden van contacten met bestaande ambassadeurs en (samen met hen, het) ontwikkelen van passende samenwerkingen;
 • Op zoek gaan naar nieuwe relaties met kerken en ambassadeurs die kunnen bijdragen aan de missie van onze organisatie;
 • Je gaat regelmatig op pad om relaties met kerken en ambassadeurs te onderhouden en nieuwe relaties aan te gaan;
 • Analyseren en evalueren van de resultaten van jouw activiteiten en je stelt bij waar nodig.

Over jou

Werken bij World Vision is je inzetten voor duurzame verbeteringen voor kwetsbare kinderen. Als relatiebeheerder kerken en ambassadeurs vind je het belangrijk om je hiervoor in te zetten. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, denkt in kansen en bent resultaatgericht. Ook heb je/ben je:

 • Minimaal over hbo werk- en denkniveau (liefst in commerciële richting) beschikt;
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie hebt;
 • Ga je graag op pad en je onderhoudt gemakkelijk relaties en legt snel contact;
 • Werk je zelfstandig en gestructureerd,  je vindt het ook leuk om samen te werken in een team;
 • Kennis van de kerkelijke kaart;
 • Bereid om wanneer nodig ’s avonds of in het weekend te werken;
 • Onderschrijft de visie en missie van World Vision en herkent je in de core capabilities van World Vision en beweegt je makkelijk binnen de christelijke wereld.

Heb je minder ervaring, maar wel de juiste kwaliteiten en ben je bereid jezelf snel te ontwikkelen reageer dan zeker ook! We investeren graag in goede mensen!

Wij bieden jou…

 • Een uitdagende baan voor 32 – 36 uur per week (uren zijn bespreekbaar) waarin je jouw kennis en kunde volop kunt inzetten en waarbij je echt het verschil kan maken voor kwetsbare kinderen wereldwijd;
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.900 – bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring en zwaarte van de functie;
 • Een functie waarin je echt mee kan helpen bouwen en slagen kan maken;
 • Een informele, open werksfeer, vanuit een prachtig kantoor in Amersfoort op loopafstand van het station;
 • Je werkt hybride, deels vanuit kantoor, deels vanuit huis;
 • Je hebt veel contact met de marketingafdeling van World Vision International en met collega’s in Europese kantoren;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional binnen onze groeiende organisatie.

Over World Vision

 • onze basis: christelijk geloof
 • onze impact: welzijn van kinderen
 • onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen

World Vision helpt de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven.

World Vision is een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen), met meer dan 70 jaar ervaring.

World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen.

Reageren

Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk 14 augustus je motivatie en CV naar Daisy Tiemes, HR Business Partner, via hrm_nederland@worldvision.nl

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De sollicitatie procedure bestaat uit twee interviews en een referentieonderzoek.

De veiligheid van kinderen en (jong) volwassenen is voor World Vision zeer belangrijk. World Vision accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt ook uitgebreid aan de orde in onze werving & selectieprocedures. Het overleggen van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en het overleggen van minimaal 2 referenties is onderdeel van deze procedure. Deze referenties moeten voldoen aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. Dit betekent dat bij het opvragen van de referenties onderzoek gedaan zal worden naar eventuele Safeguarding incidenten bij voormalig werkgevers.

Meer informatie over de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.