Fondsenwerver Digital/Marketing Automation Specialist (32-36 uur per week)

Wil je je talenten inzetten daar waar de nood het hoogst is en waarbij je echt duurzame verbetering kunt realiseren? Krijg je energie van het analyseren van data, maken van slimme segmentselecties en het creëren van (web)content?  Wil je met die ervaring ons helpen om nog meer impact te maken? Dan is werken op onze afdeling fondsenwerving & communicatie wellicht wat voor jou!

Jouw plek bij ons

Als marketing automation specialist ben je verantwoordelijk voor de marketing automation en zorg jij voor het maken van slimme segmentselecties en creëren van relevante en persoonlijke content. World Vision wil graag harten raken en mensen de vreugde laten ervaren van een veranderd leven. Daarom zetten we in onze communicatie en fondsenwerving de donateur centraal. In jouw rol ben je medeverantwoordelijk voor de inrichting van het digitale landschap.

Werken bij World Vision betekent je inzetten voor een sociale en betrouwbare werkgever. World Vision Nederland is onderdeel van de wereldwijde organisatie met ruim 35.000 medewerkers. Je hebt een hart voor ontwikkelingswerk en je vindt het belangrijk dat het leven van kwetsbare kinderen tot bloei kan komen.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van de afdeling fondsenwerving & communicatie en werkt in een team van 8 fondsenwervers met ieder hun eigen expertise en kanalen. De focus in jouw functie ligt op het:

 • Het analyseren van data en creëren van slimme segmentselecties;
 • Uitwerken van relevante donor journeys samen met je  collega’s;
 • Het inspireren van ons achterban met e-mails, dynamische webcontent en (straks mogelijk ook) via in-app messaging;
 • Analyseren, evalueren en rapporteren van jouw activiteiten;
 • Je streeft er naar om elke campagne optimaal te laten renderen.

Over jou

Werken bij World Vision is je inzetten voor duurzame verbeteringen voor kwetsbare kinderen. Als marketing automation specialist vind je het belangrijk om je hiervoor in te zetten. Je ben resultaatgericht, hebt een planmatige aanpak en kiest voor pragmatische oplossingen. Ook heb je/ben je:

 • Een hbo denk- en werkniveau (liefst richting online marketing);
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring met digitale fondsenwerving en marketing automation;
 • Kennis van Mautic en WordPress is een pré;
 • Donateur gericht, werkt gestructureerd en je kunt goed samenwerken;
 • Analytisch en cijfermatig ingesteld;
 • Onderschrijft de visie en missie van World Vision en herkent je in de core capabilities van World Vision en beweegt je makkelijk binnen de christelijke wereld.

Heb je minder ervaring, maar wel de juiste kwaliteiten en ben je bereid jezelf snel te ontwikkelen reageer dan zeker ook! World Vision investeert graag in goede mensen!

Wij bieden jou…

 • Een uitdagende functie voor 32 – 36 uur per week (uren zijn bespreekbaar) waarin je jouw kennis en kunde volop kunt inzetten en waarbij je echt het verschil kan maken voor kwetsbare kinderen wereldwijd;
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.900, – bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring en zwaarte van de functie;
 • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling in één van de hotste disciplines van marketing;
 • Een functie waarin je meehelpt om onze digitale omgeving zo in te richten dat donateurs een fantastische en persoonlijke ervaring hebben;
 • Een informele, open werksfeer, vanuit een prachtig kantoor in Amersfoort;
 • Je werkt hybride, deels vanuit kantoor, deels vanuit huis;
 • Je hebt veel contact met internationale collega’s met een vergelijkbare rol en collega’s van World Vision International.

Over World Vision

 • onze basis: christelijk geloof
 • onze impact: welzijn van kinderen
 • onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen

World Vision helpt de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven.

World Vision is een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen), met meer dan 70 jaar ervaring.

World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen.

Reageren

Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk 14 augustus je motivatie en CV naar Daisy Tiemes, HR Business Partner, via hrm_nederland@worldvision.nl

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De sollicitatie procedure bestaat uit twee interviews en een referentieonderzoek.

De veiligheid van kinderen en (jong) volwassenen is voor World Vision zeer belangrijk. World Vision accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt ook uitgebreid aan de orde in onze werving & selectieprocedures. Het overleggen van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en het overleggen van minimaal 2 referenties is onderdeel van deze procedure. Deze referenties moeten voldoen aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. Dit betekent dat bij het opvragen van de referenties onderzoek gedaan zal worden naar eventuele Safeguarding incidenten bij voormalig werkgevers.

Meer informatie over de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.