Vacature Direct Mail en Email Marketeer (2)

Direct Mail en Email Marketeer
(28 – 36 uur per week)

Wil je je talenten inzetten daar waar de nood het hoogst is en duurzame verbeteringen realiseren? Krijg je energie van het bedenken van goed scorende Direct Mailings en Emails? Is het analyseren van data, het maken van slimme segmentaties en het creëren van boeiende content waar jij graag mee bezig bent?

Wil je met jouw ervaring ons helpen om nog meer impact te maken? Dan is werken op onze afdeling Fondsenwerving & Communicatie wellicht iets voor jou!

Jouw plek bij ons

Als Direct Mail en Email Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van direct mail- en emailcampagnes. Bij World Vision willen we harten raken en mensen de vreugde laten ervaren van een veranderd leven. Daarom zetten we in onze communicatie en fondsenwerving de donateur centraal. In jouw rol ben je ben je kanaalverantwoordelijk en zet je je in de breedte van onze doelgroepen in.

Werken bij World Vision betekent je inzetten voor een sociale en betrouwbare werkgever. World Vision Nederland is onderdeel van een wereldwijde organisatie met ruim 35.000 medewerkers. Je hebt een hart voor ontwikkelingswerk en je vindt het belangrijk dat het leven van kwetsbare kinderen tot bloei kan komen.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van de afdeling Fondsenwerving & Communicatie en werkt in een team van 8 fondsenwervers met elk hun eigen expertise en kanalen. De focus in jouw functie ligt op:

 • Het inspireren van onze achterban met e-mails, direct mail en (mogelijk in de toekomst) via in-sms en/of app messaging;
 • Het bespreken van het inzetten van online kanalen tbv acquisitie;
 • Het analyseren van data en creëren van slimme segmentaties;
 • Het uitwerken van donor e-mail-journeys samen met je collega’s;
 • Het analyseren, evalueren en rapporteren van jouw activiteiten;
 • Het streven naar een optimale opbrengst van elke campagne.

Je bent welkom in een super gemotiveerd en gezellig team. We hebben een groot hart voor kwetsbare kinderen en samen zetten we ons in, ieder vanuit zijn/haar expertisegebied, om het verschil te maken.

Debora Cammeraat, Fondsenwerver (Acquisitie Kindsponsoring)

Over jou

Werken bij World Vision betekent je inzetten voor duurzame verbeteringen voor kwetsbare kinderen. Als Direct Mail en Email Marketeer vind je dit belangrijk. Je bent resultaatgericht, hebt een planmatige aanpak en kiest voor pragmatische oplossingen. Verder heb je/ben je:

 • Een hbo-denk- en werkniveau;
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring met Direct Mail en Email marketing;
 • Ervaring  met Marketing automation systemen en WordPress is een pré;
 • Je zet de donateur graag centraal, werkt gestructureerd en je kunt goed samenwerken;
 • Je bent analytisch, cijfermatig ingesteld en hebt oog voor detail;
 • Je onderschrijft de visie en missie van World Vision en herkent je in de core capabilities van World Vision  
 • Je voelt je comfortabel binnen de christelijke wereld.

Heb je minder ervaring maar wel de juiste kwaliteiten en ben je bereid jezelf snel te ontwikkelen reageer dan zeker ook! We investeren graag in goede mensen!  

Wij bieden jou….

 • Een uitdagende functie voor 28 – 36 uur per week (uren zijn bespreekbaar) waarin je jouw kennis en kunde volop kunt inzetten en echt het verschil kunt maken voor kwetsbare kinderen wereldwijd;
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3410 en maximaal € 4345 per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring en zwaarte van de functie;
 • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling in één van de hotste disciplines van marketing;
 • Een functie waarin je helpt om te zorgen dat onze donateurs een fantastische en persoonlijke ervaring hebben;
 • Een informele, open werksfeer, vanuit een prachtig kantoor in Amersfoort;
 • Hybride werken: deels vanuit kantoor, deels vanuit huis;
 • Veel contact met internationale collega’s met vergelijkbare rollen en collega’s van World Vision International.

Over World Vision

We zouden uren kunnen praten over waarom het zo tof is om bij World Vision te werken. Liever hebben we dat je het zelf komt ervaren natuurlijk. Alvast een beeld van waar je als Direct Mail en Email Marketeer aan meewerkt.

 • Werken bij World Vision doe je samen met 35.000 collega’s wereldwijd. We zijn een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen), met meer dan 70 jaar ervaring 
 • We helpen de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven. Word Vision Nederland heeft zijn eigen programma’s. We werven inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen. 
 • Wat we vooral willen is harten raken en mensen de vreugde laten ervaren van een veranderd leven. 

Onze basis: christelijk geloof
Onze impact: welzijn van kinderen
Onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen

World Vision helpt de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te bieden.

World Vision is een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen), met meer dan 70 jaar ervaring. World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen.

Reageren

Stuur zo snel mogelijk maar uiterlijk 1 juli je motivatie  en CV naar Jan Kees den Bakker, HR-Business partner via hrm_nederland@worldvision.nl. Heb je vragen over de rol? Dan kun je die stellen aan Seth van Ouwerkerk via seth_van_ouwerkerk@worldvision.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee interviews en een referentieonderzoek. 

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een referentieonderzoek.

De veiligheid van kinderen en (jong) volwassenen is voor World Vision zeer belangrijk. World Vision accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt ook uitgebreid aan de orde in onze werving & selectieprocedures. Het overleggen van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en het overleggen van minimaal 2 referenties is onderdeel van deze procedure. Deze referenties moeten voldoen aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. Dit betekent dat bij het opvragen van de referenties onderzoek gedaan zal worden naar eventuele Safeguarding incidenten bij voormalig werkgevers.

Meer informatie over de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.