Managementassistent (24 uur)

Deel deze vacature:

Wil jij iets betekenen voor je medemens en werken bij een organisatie die het verschil maakt voor de meest kwetsbare kinderen waar ook ter wereld? Ben je een ondersteuner in hart en nieren en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat managers goed voorbereid hun werk kunnen doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw plek bij ons

Als managementassistent bij World Vision ondersteun je drie managers (director Fundraising & Communications, director Finance & Operations, director International Programmes & Grants). Je bent een belangrijke schakel en spil tussen de teams en helpt de managers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast werk je samen met de directiesecretaresse en de officemanager.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van de afdeling Finance & Operations en werkt in een team met zeven collega’s, ieder met zijn eigen projecten en expertise. Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Je managet de mailboxen en agenda’s van de managers.
 • Je bewaakt actiepunten en deadlines van de managers en structureert hun tijdsbesteding.
 • Je signaleert, zet acties uit en bent het eerste aanspreekpunt; hierdoor ontzorg je de managers. Tevens ben je een klankbord en vraagbaak voor medewerkers. Je zorgt ervoor dat bijeenkomsten en (team)overleggen goed voorbereid zijn (zowel qua vergaderruimte als agenda en benodigde stukken).
 • Je biedt administratieve, organisatorische en procedurele ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van memo’s en besluiten; je selecteert, ordent en bewerkt de benodigde informatie, eventueel in samenwerking met anderen.
 • Je organiseert de reizen van je managers
 • Je bent de back-up van de directiesecretaresse en de officemanager.

“Wat ik mooi vind aan mijn rol binnen World Vision Nederland is de bijdrage die je direct en indirect levert aan het goed functioneren van de interne organisatie en daarmee ook aan het welzijn van kwetsbare kinderen.“

Nienke Hagenaars, directiesecretaresse

Wat breng je mee?

Werken bij World Vision is je inzetten voor duurzame verbeteringen voor kwetsbare kinderen. Je bent een organisatorisch talent en vindt het leuk om zaken van A tot Z te regelen. Met jouw dienstverlenende karakter weet je in te spelen op de behoeften van de managers die je ondersteunt. Daarnaast herken je je in onderstaande punten:

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent proactief, werkt gestructureerd, zelfstandig en accuraat.
 • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal uitstekend
 • Je hebt een goede beheersing van MS Office-programma’s, zoals Outlook, Excel, Word en Powerpoint
 • Je onderschrijft de visie en missie van World Vision en herkent je in de core capabilities van World Vision.

Wij bieden jou…

 • Een uitdagende baan voor maximaal 24 uur per week (uren zijn bespreekbaar) waarin je jouw kennis en kunde volop kunt inzetten en waarbij je echt het verschil kunt maken voor kwetsbare kinderen wereldwijd
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.700,-  bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring en zwaarte van de functie
 • Een functie waarin je echt mee kan helpen bouwen en slagen kan maken
 • Een informele, open werksfeer, vanuit een prachtig kantoor in Amersfoort op loopafstand van het station
 • De mogelijkheid hybride te werken, deels vanuit kantoor, deels vanuit huis
 • Veel contacten met mensen en culturen over de hele wereld
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional binnen onze groeiende organisatie

Over World Vision

We zouden uren kunnen praten over waarom het zo tof is om bij World Vision te werken. We hebben liever dat je dat zelf komt ervaren natuurlijk. Hieronder krijg je alvast een beeld van waar je als managementassistent aan mee werkt:

 • Werken bij World Vision doe je samen met 45 collega’s in Nederland en 35.000 collega’s wereldwijd. We zijn een internationale organisatie (actief in bijna 100 landen) met meer dan 70 jaar ervaring.
 • We helpen de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven. Word Vision Nederland heeft zijn eigen programma’s. We werven inkomsten in de particuliere markt en bij overheden en instellingen.
 • Wat we vooral willen is harten raken en mensen de vreugde laten ervaren van een veranderd leven.

Onze basis: christelijk geloof

Onze impact: welzijn van kinderen

Onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen

Reageren

Enthousiast geworden? Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk 3 april je motivatie en CV naar Elsard Haanstra, HR-Officer, via hrm_nederland@worldvision.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie bel dan direct naar Cynthia Hogeveen, Director Finance & Operations op 033 4643444 en vraag het aan een van je toekomstige collega’s.

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee interviews en een referentieonderzoek.

De veiligheid van kinderen en (jong) volwassenen is voor World Vision zeer belangrijk. World Vision accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt uitgebreid aan de orde in onze werving & selectieprocedures. Het overleggen van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en het overleggen van minimaal twee referenties is onderdeel van deze procedure. Deze referenties moeten voldoen aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. Dit betekent dat bij het opvragen van de referenties onderzoek gedaan zal worden naar eventuele Safeguarding-incidenten bij vorige werkgevers.

Meer informatie over de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.