Muziekproject Onvoltooid

Muziekproject Onvoltooid

Pas als het goede nieuws over het koninkrijk in de hele wereld wordt verkondigd als getuigenis voor alle volken, zal het einde komen.
Mattheüs 24:14

God heeft een droom voor deze wereld: het Koninkrijk van Hem op aarde bouwen. En God heeft jou geschapen en daarmee ingeschakeld om te bouwen aan deze droom. Als jij je plaats in dit verhaal niet inneemt, zal je altijd het gevoel hebben dat er iets ontbreekt in je leven. Onvoltooid...


Onvoltooid: een inspirerend en muzikaal feest

Onvoltooid is een avondvullend concert dat je in liederen en tekst meeneemt in hoe God je uitnodigt om samen met Hem de wereld te veranderen. Wij mogen samen met Hem bouwen aan Zijn Koninkrijk. Samen met dirigent Arnold Wienen, de band, projectkoorleden én een enthousiast publiek gaan we al zingend op zoek naar het antwoord op die ene vraag: wat is mijn rol in Gods verhaal voor deze wereld?


Iedereen kan meedoen!

Het mooie van dit project is dat iedereen mee kan doen, als je maar plezier hebt in zingen. Dus wacht niet langer en vraag dit mooie project aan voor in uw gemeente!


Hoe werkt het? 

Aantal projectkoorleden: Minimaal 50 deelnemers (vanaf 12 jaar) 
Tijdsinvestering: 1 oefendag (zaterdag), 1 oefenavond (of dagdeel), 1 concertavond
Data: In overleg 
Locatie: U kunt zelf een geschikte zaal met podium regelen. World Vision regelt de dirigent, de band en licht en geluid.
Promotie: U ontvangt promotiemateriaal van ons, dat u kunt gebruiken voor de promotie van het evenement.  
Deelnemerskosten koorleden: €25
Toegangskaarten: €10 
Elk projectkoorlid krijgt 5 kaarten om te verkopen. De rest van de kaarten kan verkocht worden via uw gemeente.

Doe mee!

Bent u enthousiast geworden en wilt u Onvoltooid in uw kerk of wilt u meer informatie? Bel ons via 033-4643193 of mail naar kerken@worldvision.nl.