Zip Student Challenge

01/03/2019

De Zip Student Challenge

De 40-dagentijd staat voor de deur. Voor veel christenen is dit een periode van vasten en bezinnen in voorbereiding op Pasen. Christenen vullen het vasten op allerlei manieren in: niet snoepen, geen alcohol drinken, of 40 dagen geen social media. Vanuit World Vision willen wij hier een handje mee helpen, daarom hebben we speciaal voor studenten een uitdaging deze 40-dagentijd!

Wat houdt het in?
Met de Zip Student Challenge gaan studenten ook vasten. Maar dan met een twist! De traditionele vorm die bekend is van ‘Zip your Lip’ (onze jongerenactie) is dat je 24 uur je eten laat staan en je daarvoor laat sponsoren. Bij de Zip Student Challenge zijn studenten vrij in de vorm die ze kiezen om te vasten! Dit kan dus bijvoorbeeld zijn 24 uur niet eten, gedurende 40 dagen geen alcohol drinken of social media gebruiken. Het is de bedoeling dat de student zelf iets kiest wat hem/haar helpt om te bezinnen en voor te bereiden op Pasen.

Zip Student Challenge

En dan?
De uitdaging wordt niet alleen aangegaan, de studenten gaan namelijk op zoek naar sponsors. Alhoewel het normaal gesproken niet de gewoonte is om te laten zien dat iemand vast, hebben de studenten in dit geval een hele goede reden om dat juist wél te doen. Benieuwd wat die goede reden is?

Doe mee!
Om studenten te laten bezinnen op gerechtigheid bieden we een gratis Bijbelstudie aan. Om alleen, met kring(huis), dispuut of vereniging te doen.

Meteen inschrijven? Dat kan via ons handige actieplatform: