World Vision Nederland is één van de grootste particuliere humanitaire organisaties ter wereld en actief in 95 landen. World Vision is een christelijke organisatie en wil de meest kwetsbare kinderen wereldwijd helpen door ze te voorzien van schoon water, goed voedsel, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving. World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen.
We zijn voor ons team Fondsenwerving en Communicatie op zoek naar een: 

Medewerker donateursservice

De afdeling Fondsenwerving & Communicatie is verantwoordelijk voor de particuliere inkomsten (kindsponsors, donateurs en giften) en voor de zichtbaarheid bij het Nederlandse publiek. Het team bestaat uit fondsenwervers, content- en communicatie-specialisten en de donateursservice. 

Onze donateurs en kindsponsors zijn heel belangrijk. Zonder hun steun kunnen wij geen kwetsbare kinderen helpen. Zij staan voor ons centraal en wij willen hen graag betrekken bij ons werk. 
Jij wordt samen met een collega het eerste aanspreekpunt voor vragen, klachten en opmerkingen van onze achterban. Je zorgt ervoor dat gegevens en wijzigingen goed in het systeem komen en je verwerkt de respons op fondsenwervende acties. Daarnaast bel je zelf actief mensen die geïnteresseerd zijn in kindsponsoring of donateurschap. 


Je draagt in hoge mate bij aan de tevredenheid en het behoud van onze donateurs. Je rapporteert aan de manager Fondsenwerving & Communicatie. Bekijk hier de volledige vacature tekst.