Kom in actie voor Syrische vluchtelingen

Khouloud is geboren in een vluchtelingenkamp. En haar broertje ook. Het is niet te bevatten. Opgroeien in een kamp. De kleine, koude tenten staan dicht op elkaar. Amper ruimte om te spelen. Onzeker over de toekomst. Dat dit nog steeds de dagelijkse realiteit is voor duizenden kinderen maakt ons strijdbaar. Gelukkig is er hoop!

De foto’s van Khouloud en haar moeder laten zien dat hun situatie niet uitzichtloos is. We zien een moeder die trots is op haar kind. Die geloof heeft in haar kind. Een moeder die liefde doorgeeft en hoop heeft voor de toekomst.
 

Maar zij heeft uw hulp daarbij nodig! Want dankzij u kunnen we zorgen dat Khouloud en haar broertje te eten hebben. Naar school kunnen en een veilige plek hebben om te kunnen spelen. We zorgen voor dekens om de koude winter door te komen. Dat is hard nodig want binnenkort valt de eerste sneeuw.

Samen met u zorgen we dat de mensen in Syrië de hoop niet verliezen. Dat ze verwachtingsvol naar de toekomst kijken. Maar ze hebben onze steun nog steeds hard nodig.

Geef daarom voor Syrische vluchtelingen en laat zien dat u geloof en hoop voor Syrië heeft!

Kom in actie

 


 

 


Geloof, Hoop en Syrië
Geloof, Hoop en Syrië is dé wintercampagne van EO Metterdaad, Dorcas, Kerk in Actie en World Vision.

 

 

logo's