Nodig kosteloos een van onze sprekers uit!

Hoe ga je als christen om met de nood in de wereld? Wat is de plaats van de lokale kerk in de wereldwijde gemeente van Christus? Hoe kunnen christenen concreet handen en voeten geven aan hun geloof? Zijn dit interessante thema’s voor een kerkdienst, gemeenteavond of jongerenmeeting in uw gemeente? Nodig dan - kosteloos - een van onze sprekers uit!

Ron van der Spoel
Ron van der Spoel

Ron deed een zoektocht naar wat God ons leert over rijkdom en armoede. Het bracht hem dichter bij het hart van God. En nu wil hij niets liever dan deze boodschap delen met de mensen om hem heen. (Preekconsent)

Rob Favier
Rob Favier

Rob is zanger, (liedjes)schrijver, theoloog en entertainer. Een 'zingende dominee' met een groot hart voor mensen in nood. (Preekconsent)

Gersom Westerkamp
Gersom Westerkamp

Gersom groeide op in Afrika en zag met eigen ogen wat armoede en onrecht met mensen doet. Hij gaat buiten de gebaande paden en neemt op zijn enthousiaste manier iedereen mee in zijn verhaal.

Wim Bevelander
Wim Bevelander

Al 30 jaar reist Wim door het land om op te treden en te spreken. En met of zonder gitaar: Wim is iemand die je raakt, doet glimlachen en je aan het denken zet.

Leonie van den Berg
Leonie van den Berg

Een bevlogen boodschap met een muzikale tint. Samen met haar vaste pianist Henk Lip, heeft Leonie al veel kinderen en volwassenen geïnspireerd. Leonie en Henk kunnen zowel de preek als de muzikale invulling verzorgen.

Arnold Wienen
Arnold Wienen

Arnold is een bevlogen jongerenspreker. Open, radicaal én met gevoel voor humor zet hij jongeren in beweging.

Maarten Wassink
Maarten Wassink

Warm en betrokken. Deze enthousiaste dirigent heeft een hart voor kinderen in Azië en weet een zaal door zijn bevlogenheid als geen ander te raken.

Delise
Delise

Delise is singer-/songwriter. Met haar eerlijke en pure liedjes zet ze haar publiek aan het denken. Nodig haar uit voor een akoestisch concert of om de aanbidding te leiden. Delise begeleidt zichzelf op de gitaar.