Inspirerende boeken & bijbelstudies

De Bijbel heeft zoveel te zeggen over armoede en onze rol als christen in deze gebroken wereld. Maar hoe pak ik dat aan? Hoe geef ik mijn geloof handen en voeten? Het zijn belangrijke vragen, die een mooi onderwerp vormen voor zowel persoonlijke Bijbelstudie als voor groepen. De boeken 'Hij gaat met ons mee', ‘Het gat in ons evangelie’ en ‘Onvoltooid’ stimuleren om na te denken over welvaart en armoede. Daarnaast biedt het bijbehorende Bijbelstudieboek ‘Wie een kind opneemt in Mijn naam’ handvatten om met dit thema aan de slag te gaan.

Hij gaat met ons mee
Hij gaat met ons mee - Richard Stearns

Een inspirerend dagboek gemaakt in samenwerking met World Vision. Het boek bevat korte, inspirerende verhalen van over de hele wereld, vol hoop en Bijbelse waarheden. Waar mensen de handen en voeten van Jezus willen zijn, en hoop en liefde willen brengen aan de kwetsbaarsten in de wereld, zien we signalen van hoop. Te lezen aan tafel of als inspirerend dagboek.

Prijs: €19,99
Onvoltooid - Richard Stearns

Je gaat naar de kerk, je bidt en leest trouw in je Bijbel. Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Dat je leven niet de betekenis heeft die het zou kunnen hebben. Misschien heb je gelijk! God is de Schepper van hemel en aarde, de Auteur van het grote verhaal van het leven. In dat verhaal heeft Hij jou een rol toebedeeld. Maar als jij jouw plaats in dat verhaal niet inneemt, zal je altijd het gevoel houden dat er iets ontbreekt in je leven. Je leven is niet af en zijn verhaal nog onvoltooid.

Prijs: €18,95  
Onvoltooid
Het gat in ons evangelie
Het gat in ons evangelie - Richard Stearns 

'Het gat in ons evangelie' is geschreven door Richard Stearns, directeur van World Vision Amerika. Richard ontdekte dat christenen, waaronder hijzelf, maar al te graag een stuk uit het evangelie overslaan. En dat stuk noemt hij het gat in ons evangelie. In het boek doet hij verslag van zijn persoonlijke zoektocht naar wat God vraagt van ons in de strijd tegen armoede. Hij las én herlas de woorden van Jezus met andere ogen. Richard ontdekte dat de werkelijke boodschap van het evangelie veel verder gaat dan onze redding alleen.

Prijs: €19,95
Wie een kind opneemt in Mijn naam - ds. Ron van der Spoel

12 bijbelstudies door Ron van der Spoel naar aanleiding van het boek 'Het gat in ons evangelie', die gaan over die blinde vlek in onze Bijbel. Dat waar wij zo makkelijk over heen kunnen lezen. Het gaat over welvaart, over armoede, over geven en over kinderen. De Bijbelstudies helpen om deze thema's echt goed tot ons door te laten dringen. Maar het blijft niet alleen bij het nadenken hierover. Dit boekje helpt ook om onze bewogenheid praktisch handen en voeten te geven. 

Prijs: €7,50
Wie een kind opneemt

Bestellen

Wilt u één of meerdere van bovenstaande boeken bestellen? Neem contact met ons op via info@worldvision.nl of 033 - 4643 444.