Kindsponsoring

Voor ieder kind dat u helpt, profiteren er nog vier andere kinderen van!

Door de gemeenschapsgerichte aanpak heeft uw sponsoring 3x zoveel impact!

Met €30 per maand draagt u bij aan:

Zelfredzame gemeenschappen

Een zelfredzame gemeenschap

Uw maandelijkse bijdrage van €30 wordt besteed in het projectgebied. Op basis van de hulp die nodig is werken we aan het verbeteren van de infrastructuur, zoals de aanleg van nieuwe waterputten, scholen of gezondheidscentra.

Persoonlijke relatie met het kind

De ondersteuning van een bestaand kind

Als sponsor kunt u schrijven en e-mailen naar uw sponsorkind. U ontvangt van ons foto's van uw sponsorkind en van de gemeenschap waar hij/zij woont.

World Vision

Een lange termijn oplossing

We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!

Nancy

Bekijk de video

Bekijk het verhaal van voormalig sponsor kind Nancy

In de serie "Where are they know" blikken voormalige sponsorkinderen terug op hun tijd als sponsorkind. In deze video kun je het verhaal van Nancy bekijken. Zie welke impact kindsponsoring heeft gehad op het leven van Nancy!

Emiel en Esther

In het sponsorproject in Bangladesh zit een educatief karakter. Dat vonden wij heel erg mooi! We zijn inmiddels alweer 8 jaar betrokken bij World Vision en hebben sinds kort een nieuw sponsorkindje uit India! We verheugen ons erop om haar te leren kennen door middel van de brieven.

Sponsors Emiel en Esther

Top 5 meest gestelde vragen over kindsponsoring

1. Ondersteun ik een bestaand kind?

Ieder kind in onze programma's krijgt 1 sponsor. U bent dus de enige sponsor van uw sponsorkind. Het zijn bestaande kinderen met echte verhalen. U kunt uw sponsorkind leren kennen door brieven te schrijven of foto's op te sturen. 

2. Wat kost kindsponsoring?

U kunt een kind sponsoren voor een vaste donatie van 30 euro per maand. Met 30 euro per maand helpt u niet alleen uw eigen sponsorkind maar helpt u indirect ook 4 andere kinderen in dezelfde gemeenschap. Door onze gemeenschapsgerichte aanpak vergroten we dus uw impact!

3. Gaat mijn donatie direct naar mijn sponsorkind?

Uw sponsorbijdrage wordt niet direct aan de familie of het sponsorkind overhandigd. Het bedrag wordt besteed aan het hele project en komt dus ten goede aan het kind én zijn of haar omgeving. We zorgen er altijd voor dat uw sponsorbedrag aan drie centrale doelen bijdraagt: Het persoonlijke welzijn van het sponsorkind, de directe omgeving van een sponsorkind en de ontwikkeling van de hele gemeenschap.*

4. Kan ik met mijn sponsorkind schrijven? Is dit verplicht?

U kunt schrijven en e-mailen naar uw sponsorkind. Post uit een ver land. Wat is er mooier dan dat! Veel kinderen bewaren de brieven en e-mails van hun sponsor als een kostbare schat. Maar het schrijven naar uw sponsorkind is niet verplicht.
 

5. Hoe lang duurt het sponsoren van een kind?

World Vision streeft ernaar om 10 tot 15 jaar te werken in een bepaald projectgebied. We werken samen met de lokale bevolking aan een lange termijn oplossing en een zelfredzame gemeenschap. De sponsoring van een kind verschilt per kind.

 

*World Vision stelt alles in het werk om voor zoveel mogelijk kinderen het verschil te maken. Als we voor een project voldoende fondsen hebben ontvangen, komen de resterende bedragen ten goede aan kwetsbare kinderen in onze overige sponsorprojecten.