Voor sponsors

Voor sponsors

Als sponsor maak jij een verschil in het leven van kinderen, hun families en de hele omgeving. Samen werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision straks weg is. Dat is toch prachtig?

Dankzij jouw betrokkenheid komt jouw sponsorkind helemaal tot bloei. Een sponsor die in je gelooft, is bijzonder waardevol voor elk kind. Jij kunt op verschillende manieren betrokken blijven bij de ontwikkeling van uw sponsorkind, de familie en de omgeving. 


Hoe gaat het met mijn sponsorkind? 

Updates vanuit het projectgebied, brieven en kaarten van jouw sponsorkind, de eindejaarsgroet, de e-news en Facebook. Je blijft op allerlei manieren betrokken bij de ontwikkelingen in het leven van jouw sponsorkind en zijn of haar hele omgeving. 

Schrijven & e-mailen 

Een glimlach van oor tot oor krijgen kinderen als ze sponsorpost uit het verre Nederland krijgen. Bekijk de laatste tips en tricks voor een mooie kaart of mail. 

Sponsorbezoek 

Met eigen ogen zien hoe het leven van jouw sponsorkind verandert? Ga op bezoek en zie welke impact jouw sponsoring heeft! 

Service 

Wil je jouw gegevens wijzigen? Denk je na over een periodieke schenking voor minimaal 5 jaar of heb je meer vragen over sponsoring? 
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via de contactpagina.