I Have a Dream

I Have A Dream

World Vision presenteert een muzikaal spektakel

I Have A Dream is een muzikaal spektakel over het ontroerende en hoopgevende verhaal van Risha, een jong meisje uit India, die niets liever wil dan danseres worden. Maar dat dromen niet vanzelfsprekend werkelijkheid worden, moet Risha op harde wijze ondervinden. Van West-Bengal wordt ze meegenomen naar Mumbai, waar ze in een wereld terecht komt die het daglicht niet kan verdragen.

“Een ontroerend en hoopgevend verhaal dat verder gaat dan vermaak. Dit zet je aan het denken over recht en onrecht.”

“Deze voorstelling is een indrukwekkende reis waarin de dromen en veelkleurigheid van kinderen wereldwijd worden laten zien.”

Met een groot projectkoor uit heel Nederland, komt topdirigent Maarten Wassink in samenwerking met World Vision, met een reeks voorstellingen waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Het themanummer is geschreven door Ralph van Manen en Jane Loois is solist. De video’s zijn geproduceerd door Hanna van der Horst en het verhaal wordt verteld door Saskia Weerstand. De beroemde muziek en indrukwekkende filmbeelden maken de voorstelling tot een volledige belevenis die je je nog lang zult herinneren.

 

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden (AL), maar vanwege de suggestieve beelden die voorbij komen die als spannend ervaren kunnen worden, adviseren we we kinderen onder de 12 jaar altijd met begeleiding naar de voorstelling te gaan.

Risha - I Have A Dream

Ja, hier wil ik bij zijn!

I Have A Dream is een unieke voorstelling die je niet wilt missen. Ga met ons mee op reis naar India: hoor de verhalen, geniet van de muziek en ervaar hoe Risha door tegenslag heen haar droom achterna jaagt. Een spectaculaire show die je aan het denken zet.

Save the Date

Tour data:

zaterdag 7 mei 2022 - 20.00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW


vrijdag 13 mei 2022 - 20.00 - Aalsmeerderbrug
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA


zaterdag 14 mei 2022 - 20.00 - Drachten
Vrije Baptistengemeente Bethel, De Bolder 75 , 9206 AP


zaterdag 18 juni 2022 - 20.00 - Oud-Beijerland
EGHW, Polderlaan 1, 3261 ZA  

The Choir Company
Risha - I Have A Dream
Risha - I Have A Dream