Voor kerken

Uw kerk in actie tegen armoede

World Vision heeft passie om samen met kerken op te komen voor kwetsbare kinderen en gezinnen. In de Bijbel staan meer dan 2.000 teksten over armoede en onrecht. God wil ons duidelijk iets leren over onze rol in deze gebroken wereld. Maar wat precies? Wat kunnen wij concreet betekenen voor al die mensen in nood? Ontdek samen met ons wat deze Bijbelse boodschap voor u en uw gemeente betekent.
 

noodhulp syrië

Geef voor de kinderen in Syrië 

Thuisblijven is een vrijwel zekere dood in Idlib. Daarom zijn bijna een miljoen Syriërs op de vlucht geslagen, weg van de vallende bommen. Op zoek naar een veiliger plek. Maar ze komen op plekken waar óók niets meer is. Het is schrikbarend hoeveel kinderen in het open veld overnachten. Kinderen sterven, omdat ze de ochtend niet eens halen door honger en kou.

De situatie in Syrië ontwikkelt zich tot een van de de grootste humanitaire rampen ooit. Het is zo onveilig dat er steeds minder hulporganisaties zijn. Aan alles is gebrek. Onderdak. Water. Voedsel. Medicijnen. We kunnen helpen, maar niet zonder uw steun.

Wat kunt u in uw gemeente doen?

Wat zijn de mogelijkheden?

Nodig een spreker uit

Bent u op zoek naar een spreker die gedreven spreekt over gerechtigheid en armoede?

Houd een collecte

Met de opbrengst helpt u de meest kwetsbare kinderen in de meest afgelegen gebieden.

Muziekproject Onvoltooid

Organiseer een inspirerend muzikaal feest.

Boeken & Bijbelstudies

Laat je inspireren door de Bijbel en boeken.

Jongeren & kinderen

Jongeren in uw kerk

Zoekt u als jeugdleider een leuke activiteit om met de jongeren uit uw kerk te doen? Organiseer Zip your Lip en vecht mee tegen honger!

Op weg naar een mooie samenwerking? Neem contact met ons op.

We denken graag met uw kerk mee. Wilt u gebruik maken van één of meerdere van de genoemde mogelijkheden of gewoon eens verder praten? Neem dan gerust contact met ons op via kerken@worldvision.nl of 033-46 43 193.

 

 

 

 


Sharon Hollander

Relatiebeheer Kerken & Ambassadeurs
033-4643193

Sharon Hollander